Bianca Drăgușanu, trădată la început de 2021. Nici ea nu se aștepta la una ca asta

Bianca Drăgușanu, trădată la început de 2021. Nici ea nu se aștepta la una ca asta
De cine a fost trădată Bianca Drăgușanu chiar la început de an

După ce a povestit că şi-a păstrat aproape doar prietenii adevăraţi, Bianca Drăgușanua a fost trădată la început de 2021. Nici ea nu se aștepta la una ca asta.

De cine a fost Bianca Drăgușanu trădată

Dacă în urmă cu o săptămână Bianca Drăgușanu povestea că a fost înşelată de dragul banilor sau a celebrităţii de cei pe care îi credea apropiaţi, blondina a fost trădată la început de 2021 de una dintre finele sale. Se pare că după despărţirea de Alex Bodi, prietenii celor doi s-au împărţit în tabere.

Deşi fosta soţie a lui Victor Slav se aştepta ca cea pe care a năşit-o dinainte să aibă o relaţie cu afaceristul din Mediaş să îi rămână prietenă, iată că lucrurile stau cu totul altfel. Ioana apare într-o fotografie alături de familia sa, dar şi de Bodi şi logodnica lui, Daria Radionova.

”Bianca nu a vrut să creadă că fină ei, Ioana și soțul acesteia, au decis să fie de partea fostului ei soț. Adică, pe ea nici nu au sunat-o să o felicite cu ocazia sărbătorilor de iarnă, dar au chefuit cu bărbatul care a înşelat-o cu Daria Radionova. Mai mult, s-au împrietenit și cu Daria. Iar asta a scos-o din sărite la maximum pe Bianca, mai ales că ea nu o suportă și o face praf de fiecare dată când are ocazia”, a spus o persoană apropiată de Bianca Drăgușanu, conform Wowbiz.ro.

Mai mult, Bianca a dorit să poarte o discuţie nu tocmai civilizată cu fină sa, însă aceasta nu i-a răspuns la telefon.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, întâlnire la Dubai

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au fost surprinși de către paparazzi împreună, în Dubai. Cei doi au făcut cumpărături într-un magazin de lux dintr-un mall celebru şi au părut destul de apropiaţi. Întrebată dacă sunt sau nu împreună, blodina a răspuns că nu are ce să spună mai mult despre ceea ce s-a întâmplat decât ca bărbatul a fost un gentleman.

“Am ieșit, este adevărat. Gabi s-a comportat ca un gentleman. Deocamdată nu am ce să spun mai mult. Pentru că nu e nimic mai mult. Dar, cu siguranță, dacă va fi ceva mai mult, veți afla de la mine. Sunt o femeie singură, matură și mai ales, asumată”, a precizat Bianca pentru Spynews.

“Sunt un bărbat liber și asumat. Bianca este o femeie superbă și deșteaptă pe care orice bărbat și-ar dori-o că iubită sau parteneră, dar deocamdată nu e nimic între noi. Doar am ieșit împreună. Nu știm ce ne rezervă viața”, a spus Gabi Bădălău.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI