Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, surprinși în ipostaze tandre. Ce se întâmplă între cei doi, artista a rupt tăcerea EXCLUSIV

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, surprinși în ipostaze tandre. Ce se întâmplă între cei doi, artista a rupt tăcerea EXCLUSIV
Claudia Pătrășcanu a spus adevărul! Ce relație are cu Gabi Bădălău

Întâlnirea tandră care a avut loc deunăzi, într-o benzinări din Capitală, când Gabi Bădălău a fost surprins sărutând-o și îmbrățișând-o pe Claudia Pătrășcanu, mama copiilor săi, cu care se află în divorț, nu a schimbat cu nimic lucrurile dintre cei doi încă actuali soți.

Claudia Pătrășcanu, adevărul despre ce se întâmplă între ea și Gabi Bădălău

Dimpotrivă. Artista exclude să mai formeze un cuplu cu Bădălău și mărturisește că nu-și dorește niciun partaj, că nu vrea nimic din impresionanta avere a acestuia, nici măcar pensie alimentară.

„Îl consider doar tatăl copiilor mei pentru care mă rog și pentru care uneori am milă pentru ceea ce trăiește. Încerc să-l ajut atunci când îmi cere ajutorul, sfatul, și îi doresc tot binele din lume, chiar dacă el nu mi-l dorește așa cum pare.

În instanță dă cu noi de pământ, iar in realitate se contrazice singur și are temeri față de multe persoane de a trăi exact așa cum dorește. Atunci când intră în sala de judecată, Gabi se transormă, nu mai ține cont de absolut nimic, nici măcar de copii.

Îmi doresc ca bunul Dumnezeu să-l ducă pe drumul cel bun și mai consider că are nevoie de ajutor. Mie mi l-a cerut și am încercat acest lucru pentru copiii noștri.

Îmi doresc doar liniște și pace pentru copiii noștri, să rămânem părinți pentru copiii noștri, să mi se acorde un divorț deși nu se vrea, motivul îl știm noi.”, a declarat artista pentru redacția Playtech-Impact.

”Nu există nicio viitoare aleasă”

Claudia Pătrășcanu mai spune că tatăl copiiilor săi nu are nicio viitoare aleasă, făcând aluzie, subtil, la tot ce a apărut despre o posibilă căsătorie a acestuia cu Bianca Drăgușanu.

„Un bărbat care își dorește cu orice preț să scape de fosta soție cu adevărat, grăbește divorțul pentru a putea fi fericit cu viitoarea aleasă. Vă spun eu: nu există nicio viitoare aleasă și nu va exista. Cât despre procesul nostru este simplu…

Eu pot renunța la tot (pensie, partaj) doar să mi se acorde acest divorț odată pentru că am obosit și nu mai vreau să fiu legată de acest nume, vreau să-i fie bine și să se liniștească totul. Gabi este un om pierdut sufletește și emoțional.

Păcat! Nu stiu ce mai urmărește și cu ce minciuni va mai veni în media și oricât de mult rău mi-ar face în instanță mie și copiilor, eu îl voi ierta deși am crezut că nu o pot face niciodată pentru ceea ce trăiesc.”, a adăugat artista.

Ce spune și Gabi Bădălău

La rându-i, și Gabi Bădălău susține că nu o mai dorește pe mama copiiilor săi:

„Claudia Patrascanu va rămâne întotdeauna mama copiilor mei. Atât și nimic mai mult. Nu mă gândesc să mă împac cu ea, sunt zero la sută șanse să se întâmple una ca asta. Nu mă mai gândesc la ea ca la o femeie..

Exclus acest scenariu. Nu ăsta e țelul meu în viață, să mă împac cu doamna Claudia Pătrășcanu. Vă repet, rămâne mama copiilor mei.

Cât despre existența unei alte femei în viața mea, asta mă privește doar pe mine. E o alta discuție, pe care nu o dezvolt acum!”

Autori: Ana Maria Păsat & Alexandru Catalan

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI