Gabi Bădălău, noi declarații despre Claudia Pătrășcanu. Ce se întâmplă cu copiii pe care cei doi îi au împreună

Gabi Bădălău, noi declarații despre Claudia Pătrășcanu. Ce se întâmplă cu copiii pe care cei doi îi au împreună
Gabi Badalau noi declaratii despre Claudia Patrascanu

Povestea controversată dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău este departe de a se fi încheiat. Frumoasa brunetă i-ar fi declarat război fostului ei soț. Ce are de spus afaceristul în apărarea sa și de ce s-au mai certat acum.

Gabi Bădălău, reacție halucinantă la adresa Claudiei Pătrășcanu

Când totul părea în regulă între ei, acum se pare că Gabi Bădălău și artista Claudia Pătrășcanu au revenit, din nou, la cuțite. Controversatul om de afaceri i-a dat replica fostei sale soții, răspunzând tuturor acuzațiilor pe care Claudia Pătrășcanu i le-ar fi adus tatălui băieților ei.

Gabi Bădălău a declarat, în exclusivitate la Antena Stars, că niciodată nu ar fi făcut nimic cu intenția de a le face rău copiilor săi, Nicholas și Gabriel. Mai mult, afaceristul a acționat în instanță atunci când fosta lui soție Claudia Pătrășcanu nu i-a mai permis să țină copiii timp de patru luni de zile.â

De asemenea, cântăreața nu a fost de acord cu psihologul ales de Gabi Bădălău, afaceristul mărturisind că expertul a fost recomandat de către cei din instanță, nicidecum de el. Artista s-a declarat nemulțumită de specialistul ales, postând mai multe imagini controversate cu acesta în mediul online.

„Doamne ferește, poate să aleagă ea. Lucrurile astea se pot demonstra, că așa Claudia a spus mai multe, m-a mai acuzat de altele și m-am dus și am demonstrat că nu e așa. Acum nu poate să vină și să acuze că eu, că familia mea, suntem influenți. Instanța a ales acest psiholog pe care eu nu îl cunosc”, a declarat Gabi Bădălău.

De ce nu vrea Claudia Pătrășcanu să se mute cu băieții la București

Gabi Bădălău și-a exprimat nemulțumirea față de faptul că fosta lui parteneră de viață nu dorește să-i aducă cei doi copii permanent în București. În prezent, Nicholas și Gabriel locuiesc în Constanța, împreună cu mama lor, acest lucru reprezentând principala dispută a părinților lor.

Omul de afaceri susține că cel mai bine este ca fiii săi să locuiască în București, aproape de el. Gabi Bădălău a declarat că vrea să le cumpere până și un apartament copiilor pentru a le asigura toate condițiile, inclusiv să plătească toate taxele de școlarizare.

Cu toate acestea, Claudia Pătrășcanu continuă să refuze schimbarea domiciliului, lucru care l-a făcut pe fostul ei soț să bănuiască faptul că artista ar avea pe cineva în Constanța.

„Claudia mi-a spus cu subiect și predicat că nu vrea să vină la București. Eu n-am nicio problemă, copiii să stea cu Claudia, dar una e să-mi doresc să ies cu copiii la pizza, la un suc, să ieșim la film, la fotbal, copiii cresc, e normal să aibă nevoie și de mine ca tată, alta e să fac până la Constanța dus întors. Eu vorbesc doar de interesul copiilor.”, declara acum ceva timp controversatul afacerist.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI