Claudia Pătrășcanu, schimbare totală de look. Gabi Bădălău va fi gelos după imaginea asta

Claudia Pătrășcanu, schimbare totală de look. Gabi Bădălău va fi gelos după imaginea asta
Claudia Pătrășcanu, schimbare totală de look

Claudia Pătrășcanu și-a făcut o schimbare de look, chiar înainte de sărbători. Artista nu mai arată așa cum știai, iar artista a mărturisit pe Instagram că l-a lăsat pe hairstylist-ul ei să ”își facă de cap”. Se pare că artistei îi stă foarte bine cu noua schimbare de look. Ani la rând, Claudia Pătrășcanu a fost șatenă, dar nu și acum.

Claudia Pătrășcanu, schimbare totală de look

Claudia Pătrășcanu, încă soția lui Gabi Bădălău, deoarece divorțul dintre cei doi nu s-a pronunțat, a decis să se pregătească de sărbători cu un alt look, care o prinde de minune. Deși a fost șatenă ani la rând, aceasta a decis să se facă blondă. S-a lăsat pe mâna hairstylistului, căruia i-a dat totuși câteva indicații. Vezi imagini în galeria foto a articolului. Cât despre viața eu personală, chiar Gabi Bădălău a mărturisit că Claudia Pătrășcanu s-ar fi îndrăgostit iremediabil.

El a dezvăluit că ar fi vorba despre un bărbat din Constanța, considerând că, de fapt, acesta este și motivul pentru care artista nu ar vrea să se mute cu copiii la București.

De altfel, Gabi Bădălău i-a promis Claudiei Pătrășcanu că îi a da tot ce trebuie dacă se mută în București cu cei doi copii au săi, dar cântăreața nici nu a vrut să audă de așa ceva. Tot Claudia Pătrășcanu a declarat că nu poate fi vorba despre o nouă dragoste.

„Nu, n-am nicio relație în momentul de față, iar atunci când va exista, dacă Dumnezeu va vrea, eu sunt un om foarte cerebral. Eu îmi respect foarte mult copiii și orice s-ar întâmpla și probabil nu voi rămâne singură, vreau să o fac cu demnitate și respect pentru copiii mei, nu o să aleg așa orice om, o să fiu foarte atentă, o să aleg”, a spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Divorțul, încă departe de a se finaliza

Claudia Pătrășcanu spunea recent că vrea ca divorțul să se termine cât mai repede, dar, potrivit declarațiilor ei, Gabi Bădălău și-ar dori să o mai țină prin tribunale încă doi ani.

„Eu încă de la început mi-am dorit să rămânem într-o relație normală pentru cei doi copii, îmi doresc în continuare, nu mă dezic de dorințele mele, doar că fiecare face cât poate, nu judec pe nimeni, îmi accept viața așa cum este și consider că așa devin și mai puternică și mai realistă.

Nu neapărat (nr. n-am ajuns la un acord), suntem în același divorț în instanță, îmi doresc să ajungem pe o linie de plutire. Vreau să ies din acest divorț, dar nu știu când se va întâmpla. Aștept să văd ce decizie ia instanța”, a spus cântăreața la Xtra Night Show.