Ce refuză Gabi Bădălău să facă pentru Claudia Pătrășcanu deși nu o mai iubește

Ce refuză Gabi Bădălău să facă pentru Claudia Pătrășcanu deși nu o mai iubește
Ce nu vrea Gabi Bădălău să facă pentru Claudia Pătrășcanu, de fapt

Un nou scandal între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău! Cei doi se luptă de foarte mult timp pentru a ajunge la o înțelegere privind divorțul, însă, iată că, la aproape doi ani de când au decis să se despartă prin acte, afaceristul nu dorește să îi ofere fostei partenere vreo portiță de scăpare.

Război între Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu! Ce s-a întâmplat între cei doi

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au întâlnit, din nou, la tribunal. Totuși, nici de această dată divorțul nu s-a încheiat, deși aceștia se luptă în instanță de aproape doi ani. Cei doi nu au reușit să ajungă la o înțelegere benefică pentru ambele părți, astfel că războiul continuă.

În momentul în care a ieșit de la Tribunal, Claudia Pătrășcanu s-a arătat revoltată de tot ce s-a întâmplat, chiar dacă în ultima vreme părea că se înțelege mult mai bine cu fostul partener. Vedeta a mărturisit că Gabi Bădălău caută tot felul de motive și nu vrea să îi acorde divorțul.

„Se leagă de tot felul de artificii. Deci nu vrea, efectiv nu vrea să-mi dea acest divorț. O să mai dureze 2,3,5, 7 ani pentru că el nu este de acord cu acest lucru. Întrebați-l voi de ce nu vrea și care este motivul. O fi gelos!”, a spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Ce a dezvăluit Gabi Bădălău despre fosta soție

Între timp, Claudia Pătrășcanu a solicitat două cereri de recuzare, una împotriva evaluatorului psihologic, iar alta pentru completul de judecată. Cei doi au mers extrem de liniștiți la tribunal, însă nu se poate spune același lucru și despre momentul în care au părăsit sala de judecată.

Vedeta a cerut o nouă amânare pentru recuzarea completului de judecată. De asemenea, Claudia Pătrășcanu a refuzat o tranzacție amiabilă, astfel că procesul nu mai poate să fie soluționat în doar câteva zile, ținând cont că foștii soți nu se înțeleg atunci când vine vorba despre despărțirea prin acte.

Mulți au crezut că aceștia s-au înțeles într-un final atunci când vine vorba despre custodia micuților pe care îi au împreună, mai ales pentru că vedeta i-a oferit procură afaceristului pentru ca băieții să meargă alături de el într-o vacanță în Dubai. Totuși, adevărul este altul!

„Instanța la termenele anterioare a admis un evaluator psihologic, urma ca pe 8 noiembrie să înceapă ședințele. Claudia a formulat o cerere de recuzare împotriva evaluatorului psiholog și o cerere de recuzare împotriva completului de judecată.”, a transmis și Gabi Bădălău.