Se împacă Gabi Bădălău cu Claudia Pătrășcanu? Semnul care le-a dat de gândit fanilor

Se împacă Gabi Bădălău cu Claudia Pătrășcanu? Semnul care le-a dat de gândit fanilor
Lupta pentru custodie ar putea sa se incheie

Claudia Pătrășcanu se împacă cu Gabi Bădălău? Ies la iveală noi detalii despre scandalul dintre cei doi, care pare să se încheie.

Împăcare între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău?

Cei doi sunt în proces de divorț de mai bine de un an de zile, perioadă în care s-au înțeles și bine, dar s-au și certat din cauza copiilor.

Acum, cei doi se văd din nou, într-un nou termen în procesul de divorț și lucrurile par să șe așeze între ei.

Cei doi se înfățișează în fața magistraților din nou și există șanse să ajungă la un numitor comun cu privire la custodia celor doi băieți.

De altfel, există și posibilitatea ca cei doi să își reia relația și să formeze, din nou, o familie. Mama lui Gabi Bădălău s-a aliat cu Claudia Pătrășcanu, fiind foarte apropiate. Unul dintre motive este faptul că aceasta nu e de acord cu relația fiului său cu Bianca Drăgușanu.

De precizat este, de altfel, și faptul că artista și soacra ei nu se înțelegeau prea bine, în timpul căsniciei sale cu Gabi Bădălău. Este foarte posibil ca discuțiile avute cu soacra ei să îi fi schimbat părerea Claudiei Pătrășcanu despre întreaga situație.

Un alt aspect este că atunci când copiii s-au întors din Dubai, Claudia a postat pe rețelele sociale o fotografie în care apare și tatăl băieților, apoi a șters-o. Mai mult, artista a apărut într-un restaurant care aparține mamei lui Gabi Bădălău, în urmă cu câteva săptămâni.

Acum că soacra ei i-a devenit cea mai bună prietenă, nu este exclus ca Pătrășcanu să se împace cu Gabi Bădălău și să își crească în continuare cei doi băieți pentru care se luptă atât de mult în instanță, scrie spynews.ro.

Gabi Bădălău, vacanță cu copiii în Dubai

Gabi Bădălău a fost recent într-o vacanță în Dubai cu cei doi băieți. Claudia a vorbit despre faptul că a acceptat propunerea, deși era perioada ei de stat cu copii, a renunțat în favoarea afaceristului.

„Era perioada mea de stat cu ei, dar băieții au vacanță de la școală și s-a venit cu această propunere și am acceptat cu sufletul deschis. Chiar am emoții pentru ei, dar sunt fericită, pentru că e prima oară când se despart atât de mult timp de mine.

Eu în toată perioada asta muncesc și merg la tratamente pentru durerea pe care o am la un braț. Abia aștept să se întoarcă băieții acasă! Bine, abia au plecat și mă bucur că sunt fericiți.

Le-am povestit ce-i așteaptă acolo și le-am zis că am fost și eu cu tati. Le-am arătat locurile pe unde vor ajunge pentru că s-au dus pe distracție acolo.

Cred că am făcut pe toată lumea fericită! Mă bucur că pot să fac lucrul acesta, să-i fac fericiți și pe bunici, și pe Gabi l-am făcut fericit, că poate merge cu copiii într-o vacanță. Dacă ei sunt fericiți, și eu sunt fericită!”, a dezvăluit Claudia Pătrășcanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI