Răsturnare de situație în procesul de divorț dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Artista a refuzat finalizarea acestuia. EXCLUSIV

Răsturnare de situație în procesul de divorț dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Artista a refuzat finalizarea acestuia. EXCLUSIV
Rasturnare de situatie in procesul de divort dintre Claudia Patrascanu si Gabi Badalau

Astăzi a avut loc un nou termen, Claudia Pătrășcanu solicitând amânarea și schimbarea completului de judecată, în timp ce soțul acesteia i-a propus o tranzacție amiabilă, care ar fi însemnat finalizarea procesului peste doar câteva zile.

Ce se întâmplă, acum, în cadrul divorțului dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu

Declarațiile făcute recent de Claudia Pătrășcanu pe marginea divorțului de tatăl copiilor săi contrazic total cele întâmplate în cursul zilei de astăzi, când a avut loc o nouă înfățișare în procesul în care cei doi solicită totodată și custodia copiilor.

„Îmi doresc doar liniște și pace pentru copiii noștri, sa rămânem părinți pentru copiii noștri, să mi se acorde un divorț deși nu se vrea, motivul îl știm noi. Un bărbat care își dorește cu orice preț sa scape de fosta soție cu adevărat, grăbește divorțul pentru a putea fii fericit cu viitoarea aleasă.

Cât despre procesul nostru este simplu. Eu pot renunța la tot (pensie, partaj) doar să mi se acorde acest divorț odată pentru că am obosit și nu mai vreau să fiu legată de acest nume, vreau să-i fie bine și să se liniștească totul. Gabi este un om pierdut sufletește și emoțional. Păcat!

Nu stiu ce mai urmărește și cu ce minciuni va mai veni în media și oricât de mult rău mi-ar face în instanță mie și copiilor, eu îl voi ierta deși am crezut că nu o pot face niciodată pentru ceea ce trăiesc”, ne declara artista.

Pe ce motiv a cerut amânarea

Surpriză însă. La termenul de astăzi, Claudia a fost cea care a solicitat o nouă amânare, cerând recuzarea completului de judecată, care urma să soluționeze dosarul. Mai mult, potrivit celor declarate în exclusivitate pentru playtech.ro de Gabi Bădălău, artista a refuzat o tranzacție amiabilă, care ar fi pus punct procesului în doar câteva zile.

„Nu comentez nimic, m-am săturat… Ea a formulat o cerere de recuzare a completului de judecată, care ne judecă de un an de zile. Nu știu ce o vrea… Inițial, am cerut un termen scurt, pentru că am cerut o tranzacție, așa îi spune în termeni juridici, privind școala copiilor, programul de vizite, vacanța, banii.

Dacă noi ne înțelegeam, într-o zi, două, trei, o semnam, o depuneam în instanță, divorțul se temina. Încheiam totul. Doar că nu a vrut. Nici nu a vrut să o citească, nu am ajuns să o discutăm punctual”, ne-a spus Gabi Bădălău.

Nu a renunțat la pretențiile materiale

Deși Claudia anunța că dorește să renunțe la orice pretenție materială, soțul artistei ne-a spus că aceasta nu a solicitat așa ceva.

„Nu a renunțat. A cerut milioane de euro și o reeșalonare ca să poată plăti taxa de timbru (n.r care reprezintă zece la sută din valoarea sumei pe care o cere)”, ne-a mai spus acesta.

Gabi Bădălău a adăugat că s-a întors recent dintr-o vacanță petrecută cu copiii în Dubai, după ce încă actuala sa soție i-a semnat procura care-i permitea să scoată copiii din țară.