Clarvăzătoarea Sunita i-a impresionat pe chefi la Antena 1. Previziunea făcută lui Chef Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu

Clarvăzătoarea Sunita i-a impresionat pe chefi la Antena 1. Previziunea făcută lui Chef Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu
Clarvăzătoarea Sunita i-a impresionat pe chefi la Antena 1.

O apariție inedită în platoul emisiunii Chefi la cuțite. Clarvăzătoarea Sunita, fiica celebrei clarvăzătoare Maria Câmpina, și-a luat fetele, pe Shakira și Lovența, și le-a gătit chefilor un preparat tradițional: pârjoale țigănești, cu sos și piure. Cele trei femei și-au arătat nu doar priceperea în bucătărie, ci și câteva elemente din „arsenalul” de clarvăzătoare, „har” moștenit din generație în generație. Nu în ultimul rând, cei trei chefi au avut parte și de o previziune scurtă și cuprinzătoare.

Clarvăzătoarea Sunita i-a impresionat pe chefi la Antena 1

Clarvăzătoarea Sunita a gătit, alături de fiicele sale, un preparat tradițional țigănesc. Ele au venit pregătite nu doar pentru gătit, ci și pentru ghicit, căci acestea mărturisesc că „instrumentele” și leacurile le însoțesc peste tot, indiferent de activități.

Sunita și fiicele sale au demonstrat că dețin și tainele gustului, astfel că fiecare dintre ele a pregătit câte ceva pentru farfuria care a mers la jurizare.

Cei trei chefi au gustat preparatul clarvăzătoarelor și au dat verdictul. În timp ce Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au fost cuprinși de magia gustului din farfurie, și au dat câte un cuțit, Sorin Bontea s-a arătat ceva mai „sceptic„ și nu dat cuțitul, gest pentru care, Cătălin Scărălătescu avea să-l prevină, ulterior: „Asta o să te coste!”

„La vârsta de șase ani, mi-am dat seama, mergând cu mama mea unde lucra ziua în prezența omului, și noaptea se fac dezlegările cele puternice. Eu începeam să văd lucrurile dinainte și îi spuneam mamei mele”, a dezvăluit Sunita în cadrul emisiunii.

Ce previziune le-a făcut Sunita chefilor

Sunita și fiicele sale au părăsit platoul cu două cuțite obținute, însă nu înainte de a face o previziune despre cei trei chefi:

„Din câte văd eu, sunteți norocoși, că aveți fruntea mare și aveți noroc în tot ceea ce faceți. O să ajungeți foarte sus! Mult mai sus decât sunteți acum!”, au spus Sunita.

Deși a declarat că știe care dintre cei trei chefi va câștiga acest sezon al emisiunii, Sunita a preferat să păstreze misterul, nedezvăluind încă ce i s-a arătat.

În ediția de ieri a emisiunii Chefi la cuțite, Cătălin Scărlătescu a avut parte și de o altă surpriză. Iubita sa, Doina Teodoru, a venit în platoul emisiunii și a gătit un preparat inedit.

Dar, la rândul ei, și Doina Teodoru a avut parte de o surpriză atunci când Cătălin Scărlătescu i-a oferit un superb buchet de trandafiri, după care a sărutat-o.