Clanul Corduneanu intervine în războiul interlopilor. Ce a scris șeful, prieten cu Emi Pian și Duduienii

Clanul Corduneanu intervine în războiul interlopilor

În plină criză între interlopi, Clanul Corduneanu vine cu un mesaj pacifist, cu care de fapt nimeni care îi cunoaște pe membrii săi nu este obișnuit să-l audă. Moartea lui Emi Pian a zguduit lumea interlopă și cu toții se așteaptă acum la o răzbunare cruntă asupra clanului Rinu.

Clanul Corduneanu intervine în războiul interlopilor

Emi Pian, liderul clanului Duduienilor, a fost ucis cu sânge rece, iar principalul uspect este un tânăr membru al clanului Rinu. Frații lui Emi Pian au spus că lucrurile nu vor rămâne așa și au jurat că-și vor răzbuna fratele. ”Unu nu va rămâne în viață”, a spus Elvis, fratele interlopului ucis.

Acum, Adrian Corduneanu, aflat la Iași și de-abia întors dintr-o vacanță petrecută la Paris, Beleaua Corduneanu a trimis, printre rânduri, un mesaj pacifist, fără să se refere direct la uciderea lui Emi Pian, dar lăsând să se înțeleagă că nu e momentul unui război între clanuri. „Vă doresc o zi frumoasă la toți. Doamne ajută la toată lumea. Liniște și pace!”, a spus Corduneanu.

Clanul Corduneanu intervine în războiul interlopilor
Clanul Corduneanu intervine în războiul interlopilor

Părinții lui Napy Ciprian au fost scoși din țară, de frica represaliilor

De frica represaliilor, părinții celui care se presupune că i-a luat viața lui Ei Pian au fost scoși din țară, imediat după incident, iar casa unuia dintre lideri a luat foc la doar câteva ore după atac. Mai mult, chiar cel care se presupune că  ar fi lovit cu cuțitul, a fost la un pas să-și piardă viața. Fratele victimei l-a  atacat cu toporul, provocându-i răni foarte grave la spate.

Emi Pian și Napy Ciprian s-au luat la ceartă, în noaptea de luni spre marți, la o partidă de barbut. Ambii erau acolo pentru a oferi bani cu camătă celor care pierdeau și își făceau speranțe că vor recupera totul cu banii împrumutați de la clanuri, cu dobânzi de până la 30% pe zi! Ambii au vrut să-l împrumute pe un jucător, iar de-aici a izbucnit conflictul care a dus la crimă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI