Cîțu, reacție după ce Lia Olguța Vasilescu l-a jignit public. Ce spune, după umilința îndurată VIDEO

Cîțu, reacție după ce Lia Olguța Vasilescu l-a jignit public. Ce spune, după umilința îndurată VIDEO
Cîțu, reacție după ce Lia Olguța Vasilescu l-a jignit public. Ce spune, după umilința îndurată VIDEO

Pachetele de măsuri financiare luate de Guvernul Orban sunt menite să ajute economia românească să treacă mai ușor peste criza epidemiologică și, implicit, peste criza economică ce bate la ușă. Multe dintre măsurile luate au ca țintă directă sistemul medical unde s-au alocat bugete noi și, conform premierului, se vor mai adăuga bani după rectificarea bugetară.

Cîțu, reacție după ce Lia Olguța Vasilescu l-a jignit public

În aceste zile foștii guvernanți PSD, actualmente în opoziție, în această perioadă au dat dovadă de ”intoleranță” politică și de limbaj în raport cu demersurile Ministrului de Finanțe, Florin Cîțu și în raport cu deciziile de împrumuturi pentru infuziiile de capital de pe piețele externe. Conform declarației lui Florin Cîțu, Lia Olguța Vasilescu și președintele interimar PSD, Marcel Ciolacu au declanșat un adevărat ”linșaj mediatic” la adresa ministrului de finanțe.

Ce spune, după umilința îndurată (VIDEO)

Astfel că, Florin Cîțu a fost nevoit să aibe un drept la opinie, în spațiul public, încercând să explice deciziile de a împrumuta bani de pe piețele externe și de a încerca să mai domolească spiritele ”revoluționare” ale celor aflați acum în opoziție, și anume PSD:

”Știu că sunteți îngrijorați și vreau să vin cu două mesaje importante despre pensii și salarii. De la bun început trebuie să vă aduc aminte că în ultimele 4 luni de zile am fost înjurat, am fost linșat mediatic la televiziunile prietene PSD. Cine erau cei care mă înjurau și cei care mă critică? Olguța, Ciolacu și gașca lor de PSD-iști, dar și unii colegi din partide care ar fi trebuit să fie de partea noastră. A sosit momentul adevărului și se vede că strategia prudențială adoptată la începutul anului a fost una corectă. Am împrumutat bani la timp ca să putem plăti și pensii, salarii, ajutoare sociale sau linii de creditare. Ar trebui să îi întrebați pe ei, cei care înjurau și încă înjură, de unde ar fi plătit astăzi? Ar fi adus bani de acasă?

În calitate de Ministru al Finanțelor am trei mesaje importante:

1. Avem scheme de ajutor pentru toți angajații și linii de creditare pentru toate firmele din România.

2. Pentru cei din sectorul public: plătim toate salariile la timp pentru toți angajații

3. Pentru pensionari: plătim toate pensiile la timp. Nu lăsăm pe nimeni în urmă!”, spune Florin Cîțu.