Cine va câștiga anul acesta X Factor 2021. Florin Ristei a scăpat porumbelul la Neatza cu Răzvan și Dani

Cine va câștiga anul acesta X Factor 2021. Florin Ristei a scăpat porumbelul la Neatza cu Răzvan și Dani
Cine va castiga X Factor anul acesta

Câștigătoarea de anul trecut a emisiunii X Factor, Andrada Precup, a venit azi în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, unde a interpretat un cover după o piesă a artistei Beyonce.

Cine va câștiga anul acesta X Factor 2021

Cum era de așteptat, s-au facut și predicții cu privire la cine anume va câștiga emisiunea-concurs de anul acesta, iar Florin Ristei a susținut sus și tare că X Factor-ul de anul acesta va fi al său.

”- Eu castig anul asta X Factor. Eu zic ca Stefan Banica este exclus sa mai castige, pentru ca o sa castig eu”, a zis Florin Ristei.

De asemenea, și Andrada Precup a făcut o predicție, aceasta spunând că, de fapt, cea care va câștiga anul acesta va fi Loredana Groza, întrucât și anul trecut și-a dorit foarte tare asta.

-Eu cred ca Loredana o sa castige X Factor anul acesta, ca stiu ca si-a dorit foarte mult sa castige și anul trecut. ”, a spus și Andrada Precup.

Amintim că X Factor 2021 se filmează în această perioadă, iar Andrada Precup le-a dat și câteva sfaturi concurenților de anul acesta, spunând să aleagă cu sufletul piesele pe care doresc să le cânte pe scenă.

”Să aleagă cu sufletul, deoarece atunci când cânți o piesă care îți place atunci o cânți bine”, a mai spus Andrada Precup.

Cine este Andrada Precup

Andrada Precup este câștigătoarea emisiunii X Factor 2020 și a făcut parte din echipa lui Ștefan Bănică Jr. El a fost cucerit de nota personală pe care a dat-o pieselor cântate, primind laude din partea juriului.

“Andrada a fost singurul concurent din tot X Factorul de anul acesta care pe mine m-a transformat în spectator, din jurat!”.

„E extraordinar. Mi se întâmplă rar ca cineva să mă facă să mă emoționez atât de tare. E o capacitate rară să transmiți așa ceva. E dincolo de concurs. Ești excepțională! Ce s-a întâmplat acum a fost de 10 ori mai puternic decât a fost la repetiții. Dumnezeu ți-a luat pe o parte și ți-a dat pe alta pentru că ai un auz perfect. Ce ai făcut de una singură, fără niciun instrument… Eu sunt încă șocat”, spunea Ștefan Bănică Jr, despre Andrada Precup.

De asemenea, amintim că Andrada Precup a mai participat, în urmă cu șase ani, și la emisiunea ”Românii au talent”. Atunci, ea a interpretat piesa Memories a lui Nicole Cherry. Apoi, la scurt timp de la emisiune, Cătălin Măruță i-a făcut o surpriză acesteia, invitând-o la emisiunea Happy Hour și întâlnind-o chiar pe Nicole Cherry.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI