Detaliul neștiut despre Andrada Precup. Abia acum l-a aflat și Ștefan Bănică Jr., după finala X Factor

Detaliul neștiut despre Andrada Precup. Abia acum l-a aflat și Ștefan Bănică Jr., după finala X Factor
Detaliul neștiut despre Andrada Precup. Cine a înscris-o la ”X Factor”?

Voce, emoție, sensibilitate – asta a oferit Andrada Precup în finala ”X Factor”2020, ajungând să câștige marele premiu și râvnitul trofeu. Emoțiile s-au dus, dar cariera în muzică abia acum începe. A început cu interviurile. În cel mai recent a dezvăluit un detaliu neștiut de admiratorii săi.

Detaliul neștiut despre Andrada Precup, câștigătoarea ”X Factor”. Cine a înscris-o la concurs?

Andrada Precup, finalista lui Ștefan Bănică Junior, este câștigătoarea sezonului cu numărul nouă al concursului de talente de la Antena 1. Tânăra de 17 ani ne-a demonstrat o dată în plus că ”X Factor” înseamnă mult mai mult decât voce. Invitată în cadrul emisiunii ”Star Matinal”, de la Antena Stars, marea câștigătoare a făcut dezvăluiri inedite despre parcursul ei în cadrul competiției, dar mai ales despre începutul acesteia.

„Pentru mine X Factor a însemnat evoluție, emoție, zâmbete și mă bucur că am ajuns să fac parte din finaliști și chiar să-l câștig, pentru că mi-am dorit foarte mult să fac asta. Sora mea, la începutul anului, m-a înscris fără să știu. Și eu eram puțin speriată. Mă gândeam că „X Factor” e mult pentru mine. Am trecut preselecția. Este unul din oamenii care pentru mine contează foarte mult. Pe pământul ăsta a venit ca să mă ajute pe mine să evoluez. Le mulțumesc mult oamenilor care au stat lângă mine”, a declarat Andrada Precup la ”Star Matinal”.

Cât despre talentul pe care îl are, fata a povestit că de mică mergea des cu sora sa la canto și cânta în cor. Ea are de gând să scoată un album în care să îmbine mai multe stiluri muzicale.

„De când eram mică, îmi plăcea să cânt și sora mea mergea la canto și la cor, așa că mă lua cu ea. Mi-am dat seama că e atât de frumos când simți emoția aia, iar de atunci toți m-au susținut și am ajuns până aici. Cred că așa a trebuit să se întâmple, ca să fiu omul de astăzi. Îmi doresc să evoluez mai mult și să scot un album și vreau să îmbin cât mai multe stiluri și ca publicul să mă iubească”, a mai povestit marea câștigătoare.

Ștefan Bănică, câteva cuvinte despre câștigătoare 

„Ma bucur tare mult pentru Andrada ca este câștigătoarea X Factor 2020! A fost extraordinară! Ea este o învingătoare! Ce a reușit este mai mult decat un premiu. E o confirmare a faptului ca se poate, indiferent de greutăți. Performanța ei vocala, artistica și, mai ales, evoluția pe parcursul concursului a fost una cu totul excepțională!🎉🎊”, a scris cântărețul pe Instagram, în seara finalei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI