Cine transmite la TV meciul România – Norvegia, în preliminariile Euro 2020

România - Norvegia, în preliminariile Euro 2020, live pe Pro TV, de la ora 21:45

România – Norvegia, preliminarii Euro 2020. Tricolorii joacă marți, de la ora 21:45, în runda cu numărul 8 din grupa F a preliminariilor Euro 2020. Reprezentativa antrenată de Cosmin Contra are doar varianta victoriei în meciul cu nordicii pentru a păstra șanse de calificare la turneul european de anul viitor. Meciul este transmis live de postul de televiziune Pro TV.

România – Norvegia, în preliminariile Euro 2020, live pe Pro TV, de la ora 21:45

O înfrângere în meciul cu Norvegia ar însemna ratarea calificării la Euro 2020, în timp ce o remiză ne-ar duce încă o dată la jocul rezultatelor din celelalte partide. Meciul România – Norvegia se joacă marți, 15 octombrie, de la ora 21:45 și este transmis în direct de Pro TV, dar poate fi urmărit și online în format live stream.

Partida se dispută pe Arena Națională din București, cu porțile închise, în urma sancțiunilor primite de România după incidentele de la meciul cu Spania, însă în tribune vor fi 30.000 de copii cu vârsta până în 14 ani și însoțitorii acestora. Copiii vin la stadion din întreaga țară, deplasarea fiind făcută cu autocarele și microbuzele.

Foto: frf.ro
Foto: frf.ro

„În urma centralizării tuturor înscrierilor pentru partia România – Norvegia, vom avea 30.038 de copii sub 14 ani și însoțitori care vor să fie pe Arena Națională pe 15 octombrie, de la 21:45!”, a anunțat Federația Română de Fotbal într-un comunicat.

Selecționerul Norvegiei s-a arătat nemulțumit de faptul că în tribunele Arenei Naționale se vor afla copii, în condițiile în care meciul ar fi trebuit să se joace fără spectatori.

„Sper că fanii voștri tineri se vor comporta frumos și nu precum predecesorii lor, pentru că altfel vom fi nevoiți să luăm măsuri atât noi cât și celelalte țări. Aș fi foarte dezamăgit dacă se va întâmpla ce s-a întâmplat și în trecut. Sunt lucruri îngrijorătoare și nu știu cum ar trebui să reacționăm. Nu știam că UEFA are aceste reguli. Nu înțeleg această regulă, dar trebuie să o respect”, a declarat Lars Lagerback.

Tot marți, în grupa F din preliminariile Euro 2020 se mai joacă meciurile Suedia – Spania și Insulele Feroe – Malta. Înaintea disputării partidelor, România ocupă locul 3 în grupă, cu 13 puncte acumulate după 7 meciuri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI