15 oct. 2019 | 23:37

România – Norvegia 1-1, în preliminariile Euro 2020, cu 30.000 de copii în tribună. VIDEO

Știri generale
România - Norvegia 1-1, în preliminariile Euro 2020, cu 30.000 de copii în tribună. VIDEO
România - Norvegia 1-1, în preliminariile Euro 2020. Foto: frf.ro

România a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată cu Norvegia pe Național Arena, în fața a 30.000 de copii, în runda cu numărul 8 din grupa F a preliminariilor Euro 2020. În urma acestui rezultat, tricolorii rămân pe locul 3 în grupă, cu 14 puncte acumulate. Urmează două meciuri grele, cu Suedia și Spania, dar calificarea încă se joacă.

În grupa F s-au mai jucat partidele Suedia – Spania 1-1 și Insulele Feroe – Malta 1-0. Spaniolii s-au calificat la Euro 2020.

Clasament grupa F

Clasament grupa F

UPDATE – Fluier final!România – Norvegia, scor final 1-1.

UPDATE – Minutul 90+2. Norvegia egalează prin Sorloth, care înscrie cu o lovitură de cap.

UPDATE – Minutul 81. Lars Lagerback îl scoate de pe teren pe Henriksen și îl introduce pe Normann.

UPDATE – Minutul 80. Nistor primește cartonaș galben pentru un fault.

UPDATE – Minutul 79. Se produce a doua modificare în reprezentativa României. Iese marcatorul golului, Mitriță. În locul lui intră Nistor.

UPDATE – Minutul 67. Schimbare la norvegieni. Intră Johnsen în locul lui Selnaes.

UPDATE – Minutul 63, Cosmin Contra îl aruncă în luptă pe Andone. Acesta îi ia locul lui Pușcaș.

UPDATE – Minutul 62. Goool, România! Mitriță recuperează o minge în jumătatea adversă, avansează până la marginea careului de 16 metri și șutează la colțul lung. E 1-0 pentru tricolori. VIDEO

UPDATE – Minutul 52. Incredibil! Pușcaș execută slab de la 11 metri, iar portarul advers respinge mingea în corner.

UPDATE – Minutul 51. Penalty! Mitriță este faultat în careu și arbitrul arată punctul cu var.

UPDATE – S-a dat startul reprizei secunde. Selecționerul Norvegiei a făcut prima schimbare. L-a scos de pe teren pe Johansen și l-a introdus pe Sorloth.

UPDATE – E pauză pe Național Arena. După primele 45 de minute de joc, România și Norvegia se află la egalitate, scor 0-0. În celelalte partide din grupa F, Suedia și Spania au 0-0 la pauză, iar în Insulele Feroe – Malta se înregistrează același rezultat.

UPDATE – Minutul 43. Romario Benzar primește primul cartonaș galben al partidei.

UPDATE – S-a dat startul în partida România – Norvegia.

UPDATE – Antrenorii celor două reprezentative au anunțat echipele de start.

România (4-2-3-1): Tătăruşanu – Benzar, Rus, Nedelcearu, Bancu – Anton, Marin – Deac, Stanciu, Mitriţă – Puşcaş. Rezerve: I. Radu, Fl. Niță, Toșca, Fl. Coman, I. Hagi, Keșeru, Nistor,  Bordeianu, Burcă, Mogoș, Cicâldău. Antrenor: Cosmin Contra


Norvegia (4-4-2): Jarstein – Elabdellaoui, Hovland, Ajer, Aleesami – Joansen, Berge, Henriksen, Selnæs – King, Odegaard. Rezerve: Nyland, Rossbach, Rosted, Nordtveit, Sørloth, T. Elyounoussi, M. Elyounoussi, Midtsjø,  Svensson, Meling, B. Johnsen,  Normann. Antrenor: Lars Lagerbäck

Live Stream Online România – Norvegia, în preliminariile Euro 2020

Tricolorii sunt obligați să câștige în meciul cu Norvegia pentru a mai putea spera la calificarea la Euro 2020. După 7 etape jucate în grupa F a preliminariilor, România ocupă locul 3, cu 13 puncte, la un singur punct în spatele ocupantei locului secund, Suedia. Liderul grupei este Spania, cu maximum de puncte (18). Norvegienii sunt pe locul 4, la 3 lungimi de undă în spatele României, în timp ce Malta se află pe locul 5 (3 puncte), iar Insulele Feroe pe 6 (0 puncte).

Partida se joacă pe Arena Națională din București, cu porțile închise, ca urmare a sancțiunilor primite după meciul cu Spania, când din tribune s-au auzit scandări rasiste, iar doi suporteri au pătruns pe teren. Stadionul nu va fi însă gol, întrucât Federația Română de Fotbal s-a mobilizat și a anunțat că la ora meciului vor fi în tribune peste 30.000 de copii aduși din toată țara cu microbuzele și autocarele.

Reprezentativa antrenată de Cosmin Contra are un moral bun după meciul din deplasare cu Insulele Feroe, însă rezultatul de 3-0 a fost obținut greu, golurile venind abia în ultimul sfert de oră de joc. O înfrângere în fața nordicilor ar însemna ratarea calificării la Euro 2020 și plecarea lui Contra de la cârma naționalei, în timp ce cu o remiză ne-am face doar speranțe deșarte și am aștepta, din nou, jocul rezultatelor din celelalte partide. În partida tur, Norvegia și România au remizat, scor 2-2.

Norvegia e favorită la casele de pariuri în confruntarea cu România

Casele de pariuri o dau favorită pe Norvegia în confruntarea cu România. Nordicii au primit cota 2.44 pentru victorie, în timp ce tricolorii au 3.50, iar remiza a fost cotată cu 3.25. Pariul Peste 2.5 goluri a primit cota 2.30 din partea bookmakerilor. De asemenea, pentru pariul Ambele echipe marchează s-a oferit cota 1.95.

În ceea ce privește posibilii marcatori din meciul România – Norvegia, Claudiu Keseru și Joshua King sunt favoriți să marcheze oricând, ambii primind cota 3.05. Cei doi atacanți sunt urmați de Florin Andone și George Pușcaș (ambii cu 3.45).

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro