Cine transmite la TV meciul CFR Cluj – Rennes, în grupa E din Europa League

CFR Cluj - Rennes, grupa E din Europa League - live pe Digi Sport, Telekom Sport și Look Plus

CFR Cluj – Rennes este duelul din grupa E în Europa League, programat joi, 7 noiembrie, de la ora 19:55. Meciul este transmis în direct de posturile de televiziune Digi Sport, Telekom Sport și Look Plus, dar poate fi urmărit și online în format live stream. Vezi partida AICI Live Text + Video.

CFR Cluj – Rennes, grupa E din Europa League – live pe Digi Sport, Telekom Sport și Look Plus

CFR Cluj continuă lupta pentru calificarea în primăvara europeană. Ardelenii joacă împotriva grupării franceze Rennes, joi, de la ora 19:55, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca. Atacantul Bilel Omrani este foarte motivat înaintea confruntării din runda cu numărul 4 a grupei E și a făcut un apel pentru fani să vină în număr cât mai mare pe stadion.

„Am o dorinţă şi mai mare de a câştiga pentru ca sunt francez şi vreau să le arat celor de acolo cât de valoros e campionatul românesc! Rennes e o echipă bună, dar nu vorbesc de punctele sale negative”, a declarat Bilel Omrani în cadrul conferinței de presă de dinaintea partidei CFR Cluj – Rennes.

Tehnicianul Dan Petrescu a vorbit despre șansele de calificare ale clujenilor în primăvara europeană, precizând că ar fi o minune ca echipa pe care o antrenează să treacă de faza grupelor.

„Când jucăm cu Clinceni, normal că suntem favoriți cerți, dar când jucăm cu Rennes, ei sunt favoriți, Celtic e favorită, Lazio e favorită. Noi plecăm cu ultima șansă. Dacă voi sunteți realiști, dar nu prea sunteți, asta este realitatea. Bugetul vorbește, restul e vrăjeală. Dacă n-ai bani e greu să faci performanță. Dacă facem performanță, bravo băieților. Noi suntem în urma tuturor echipelor din Europa League”, a declarat Dan Petrescu.

Înaintea confruntării cu Rennes, CFR Cluj ocupă locul 2 în grupa E din Europa League, cu 6 puncte. Pe prima poziție se află Celtic, cu 7 puncte. Locul 3 este ocupat de Lazio, cu 3 puncte, iar Rennes e ultima în grupă, cu 1 singur punct.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI