07 nov. 2019 | 21:45

Încă un pas spre primăvara europeană. CFR Cluj o învinge pe Rennes și rămâne pe locul 2 în Europa League

Știri generale
Încă un pas spre primăvara europeană. CFR Cluj o învinge pe Rennes și rămâne pe locul 2 în Europa League
Live Stream Online CFR Cluj - Rennes Live Video în grupa E din Europa League

CFR Cluj a mai făcut un pas spre calificarea în primăvara europeană, după 1-0 pe teren propriu cu Rennes. Ardelenii sunt pe locul 2 în grupa E din Europa League, la un singur punct distanță de prima poziție, ocupată de Celtic. Scoțienii au învins Lazio în deplasare cu 2-1 și sunt deja calificați în șaisprezecimile competiției.

Clasament Grupa E - Europa League

Clasament Grupa E – Europa League

UPDATE – Fluier final! CFR Cluj învinge cu 1-0 și rămâne pe locul 2 în grupa E.

UPDATE – Minutul 90. Rondon primește cartonaș roșu pentru un fault extrem de dur.

UPDATE – Minutul 87. Goool, CFR Cluj! Marcheză Rondon.

UPDATE – E pauză la Cluj-Napoca. CFR și Rennes se află la egalitate, scor 0-0.

UPDATE – S-a dat startul în meciul CFR Cluj – Rennes. De la aceeași oră se joacă și partida Lazio – Celtic.

UPDATE – Antrenorii celor două echipe au anunțat formulele de start.

CFR Cluj: Arlauskis – Peteleu, Burcă, Boli, Camora – Djokovic, Bordeianu, Culio – Deac, L. Traore, Omrani. Rezerve: Fernandez, Păun, Golofca, Butean, Hoban, Cestor, Rondon.

Rennes: Salin – Traore, Da Silva, Gangnon, Maouassa – Del Castillo, Bourigeaud, Grenier, Raphina – Hunou, Niang. Rezerve: Bonet, Nyamsi, Siebatcheu, Guitane, Morel, Gelin, Gboho.

Live Stream Online CFR Cluj – Rennes Live Video în grupa E din Europa League

În meciul tur, jucat pe terenul celor de la Rennes, CFR Cluj s-a impus cu scorul de 1-0, dar jocul ardelenilor nu a fost deloc pe placul antrenorului. Tehnicianul Dan Petrescu consideră că doar o minune o poate califica pe CFR Cluj în primăvara europeană.

„Dacă vom bate, vom avea șansă de a continua, dar tot a treia în grupa aceasta. Fiindcă dacă Lazio câștigă cu Celtic, e aceeași situație ca acum când câștigăm. (…) Rennes avea o perioadă de 9-10 meciuri fără victorii, și-a recăpătat psihicul după victoria cu Toulouse. E clar că moralul francezilor e foarte bun. Toți jucătorii lor sunt tineri, înfometați de victorii, cu pregătire fizică foarte bună”, a declarat Dan Petrescu în cadul conferinței de presă de dinaintea partidei CFR Cluj – Rennes.

Din tabăra ardelenilor lipsesc Peteleu, Susic și Țucudean, în timp ce francezii nu se pot baza pe Camavinga, Guclu, Martin, Mendy, iar Gelin, Johansson, Salin și Tait sunt incerți.

CFR Cluj – Rennes, cote la casele de pariuri

CFR Cluj este favorită la casele de pariuri în confruntarea cu Rennes. Ardelenii au primit cota 2.55 pentru victorie, în timp ce francezii au 3.30, iar remiza a fost cotată cu 3.25. Pariul Ambele echipe marchează a primit din partea bookmakerilor cota 2.02, iar pentru pariul Peste 2.5 goluri s-a dat cota 2.45.

În ceea ce privește jucătorii favoriți să marcheze, Lacina Traore a primit cota 2.88, Mario Rondon are 3.10, iar Bilel Omrani și Alexandru Păun au primit 3.75.

CFR Cluj – Rennes se joacă joi, 7 noiembrie, de la ora 19:55. Meciul este transmis în direct de posturile de televiziune Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Plus, dar poate fi urmărit și online în format live stream.

Parteneri
Ion Țiriac, internat într-un spital din Viena. Miliardarul acuză probleme de sănătate
Redactia.ro
Fără cafea sau duș dimineața. Cele 5 obiceiuri pe care dacă le aplici după ce te-ai trezit îți vor schimba restul zilei, conform Harvard
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Și-a făcut iubit cu nevastă și copii acasă! Artista a fost prinsă cu bărbatul însurat pe străzile din București! Incredibil!
Unica.ro
Pleacă de la Cotroceni. Klaus Iohannis a luat decizia
EVZ.ro
Ce face Irisha, după ce relația ei de iubire cu un bărbat însurat a fost făcută publică. Artista își ține viața personală privată, dar câteva detalii au ieșit la iveală | FOTO
Spynews
Ucraina este în doliu. Kievul confirmă tragedia: A murit
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
REGULI noi pentru PENSIONARI. ACTELE trebuie DUSE la Casa de Pensii
Mediaflux
Daiana de la Mireasa, sezonul 7, imagine emoționantă cu burtica de graviduță. Când urmează să nască soția lui Dani / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Unde a plecat Mario Fresh după ce a confirmat despărțirea de Alexia Eram. Alături de cine s-a fotografiat artistul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro