CFR Cluj ratează calificarea în grupele Champions League, după 0-1 cu Slavia Praga. Ce urmează pentru ardeleni

CFR Cluj ratează calificarea în grupele Champions League, după 0-1 cu Slavia Praga. Ce urmează pentru ardeleni
CFR Cluj ratează calificarea în grupele Champions League, după 0-1 cu Slavia Praga

Slavia Praga – CFR Cluj se joacă miercuri, 28 august 2019, de la ora 22:00, în manșa retur a play-off-ului Champions League. Partida este transmisă în direct de posturile de televiziune Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Plus, dar poate fi urmărită și online în format live text și video. Vă vom ține la curent cu toate detaliile importante legate de meci.

UPDATE – Fluier final! Slavia Praga se impune cu 1-0 în fața celor de la CFR Cluj și se califică în grupele Champions League. Ardelenii sunt eliminați din cea mai prestigioasă competiție intercluburi, dar vor juca în grupele Europa League.

UPDATE – Minutul 90+5. Djokovic primește cartonaș galben.

UPDATE – Se acordă 4 minute de prelungiri.

UPDATE – Minutul 90. Ultima schimbare la cehi. Iese Stanciu și intră Frydrych.

UPDATE – Minutul 84. A doua modificare la Slavia. Iese Masopust și intră Traore.

UPDATE – Minutul 81. Țucudean primește cartonaș galben.

UPDATE – Minutul 79. Se produce prima modificare la Slavia Praga. Intră Yusuf în locul lui Skoda.

UPDATE – Minutul 77. Păun șutează la colțul scurt, Kolar respinge în corner.

UPDATE – Minutul 70. Dan Petrescu îi scoate de pe teren pe Rondon și Deac și îi aruncă în luptă pe Țucudean și Hoban.

UPDATE – Minutul 66. Gol, Slavia! Boril deschide scorul, iar CFR este obligată să marcheze de două ori fără să primească gol. Vezi AICI golul lui Boril.

UPDATE – Minutul 64. Schimbare la CFR Cluj. Iese Aurelio și intră Păun.

UPDATE – Minutul 61. Arlauskis trimite în corner o minge șutată puternic de Stanciu.

UPDATE – Minutul 47. Încă un cartonaș galben pentru un jucător de la Slavia Praga. Kudela este sancționat de arbitrul Gianluca Rocchi.

UPDATE – Minutul 46. Skoda șutează puternic, Arlauskis respinge greșit, dar pericolul este îndepărtat de un jucător de la CFR.

UPDATE – Începe repriza secundă. Cei doi tehnicieni nu au efectuat nicio schimbare la pauză.

UPDATE – E pauză la Praga. După primele 45 de minute, Slavia și CFR Cluj se află la egalitate, scor 0-0. Cehii au fost mai periculoși în atac, dar și jucătorii lui Dan Petrescu și-au creat câteva ocazii bune la poarta adversă.

UPDATE – Se acordă un singur minut de prelungire.

UPDATE – Minutul 44. Deac vede și el cartonașul galben.

UPDATE – Minutul 40. Mureșan faultează un adversar și primește cartonaș galben. Arbitrul îi acordă galben și lui Masopust, de la gazde, pentru proteste.

UPDATE – Minutul 28. Masopust primește o minge la 16 metri, îl lobează pe Arlauskis, dar mingea trece pe lângă poartă și scorul rămâne 0-0.

UPDATE – Minutul 17. Ocazie imensă pentru CFR! Rondon nu reușește să reia în poartă o centrare trimisă perfect de Omrani în 6 metri, alunecă și îl faulteză pe portarul cehilor.

UPDATE – S-a dat startul în partida Slavia Praga – CFR Cluj. Ardelenii trebuie să remonteze rezultatul de 0-1 din tur. Cei 20.000 de spectatori din tribunele stadionului Sinobo fac o atmosferă incendiară.

UPDATE – Au fost anunțate echipele de start.

Slavia: Kolar – Coufal, Kudela, Hovorka, Boril – Soucek – Masopust, Stanciu, Kral, Olayinka – Skoda. Rezerve: Kovar, Husbauer, Tecl, Van Buren, Frydrych, Traore, Jusuf. Antrenor: Jindrich Trpisovski

CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Mureșan, Burcă, Camora – Djokovic, Bordeianu, L. Aurelio – Deac, Rondon, Omrani. Rezerve: Vâtcă, Sylla, Ad. Păun, V. Costache, Butean, Peteleu, Țucudean. Antrenor: Dan Petrescu


Live Stream Online Slavia Praga – CFR Cluj Live Video – play-off Champions League

Ardelenii au fost învinși la Cluj-Napoca, în meciul tur, cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Masopust în minutul 28 al partidei. Dan Petrescu speră ca jucătorii pe care îi antrenează să se mobilizeze exemplar și să obțină un rezultat care să îi califice în grupele Champions League.

„Minunile nu vin așa des, dar noi sperăm să vină la Cluj. Din păcate, nu avem toți jucătorii la dispoziție. Doi jucători importanți sunt accidentați, Culio și Vinicius, iar Țucudean nu este în cea mai bună formă, toată lumea știe. Ăsta ar fi un miracol mai mare decât cel cu Celtic pentru că Slavia este o echipă care anul trecut a ajuns în sferturile din Europa League, iar dacă nu întâlnea Chelsea, avea șanse mari să câștige trofeul”, a declarat Dan Petrescu înainte de confruntarea din Cehia.

Partida Slavia Praga – CFR Cluj va fi arbitrată de o brigadă din Italia, care îl va avea la centru pe Gianluca Rocchi.

Echipele probabile:

Slavia Praga: Kolar – Coufal, Hovorka, Kudela, Boril – Soucek, Traore – Masopust, Stanciu, Olayinka – Van Buren. Antrenor: Jindrich Trpisovski

CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Mureșan, Burcă, Camora – L. Aurelio, Bordeianu, Djokovici – Deac, Țucudean, Omrani. Antrenor: Dan Petrescu

Slavia Praga – CFR Cluj, cote la casele de pariuri

Cehii cunt favoriți la casele de pariuri în confruntarea cu CFR Cluj, în manșa retur a play-off-ului Champions League. Slavia Praga are cota 1,65 pentru o victorie și 1,10 pentru calificarea în grupele celei mai prestigioase competiții intercluburi, în timp ce ardelenii au 6,75 pentru victorie și 7,00 pentru calificare, iar remiza este cotată cu 4,00.

Pentru pariul Ambele echipe marchează, bookmakerii oferă cota 2,02, iar pentru Peste 2,5 goluri cota este 1,97. Favoriți să marcheze sunt Mick van Buren și Peter Olayinka, ambii de la Slavia Praga (cotă 2,63). De la CFR Cluj, favorit să înscrie este Billel Omrani (cotă 3,50).

Meciul Slavia Praga – CFR Cluj se joacă miercuri, 28 august 2019, de la ora 22:00. Partida poate fi urmărită live la TV pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Plus, dar și online în format live text și video.