Cine sunt noii concurenți de la Puterea Dragostei, sezonul al doilea de la Kanal D. Lista completă

Noii concurenți de la Puterea Dragostei

Puterea Dragostei, emisiunea difuzată de postul de televiziune Kanal D, a ajuns a al doilea sezon. Șase tinere atrăgătoare și șase bărbați chipeși au acceptat provocarea și s-au înscris în concurs, în speranța că aici își vor găsi marea dragoste. În rândurile de mai jos veți găsi câteva informații despre fiecare dintre ei.

Noii concurenți de la Puterea Dragostei – femeile

Mariana Susarenko are 27 de ani, a absolvit Facultatea de Jurnalism, lucrează în prezent ca model și se declară împotriva violenței de orice fel.

Bianca Ioana Micu are 21 de ani, este studentă și lucrează în prezent ca model. A venit la Puterea Dragostei pentru vă vrea să își găsească iubitul ideal, care ar trebui să fie inteligent și carismatic.

Ligia Dolha are 27 de ani, e make-up artist și spune că este o persoană hotărâtă și puternică. Vrea să cunoască un bărbat înalt, inteligent și frumos, care să nu o înșele niciodată.

Ionela Sozariu (23 de ani) lucrează în marketing pentru o firmă de construcții. Este iubitoare și sociabilă și vrea un bărbat care să o respecte și să o iubească.

Mădălina Mocan are 21 de ani și este funcționar la o firmă de transporturi. Vrea un bărbat loial, care să o respecte și să nu o mintă.

Andreea Claudia Pirui are 30 de ani, este asistent medical și voluntar și caută un bărbat echilibrat, care să o înțeleagă și să o respecte.

Noii concurenți de la Puterea Dragostei – bărbații

Raju (Nae Adrian Constantin) are 31 de ani, este cântăreț și își caută jumătatea. Vrea o fată inteligentă, care să simtă pentru el ce simte el pentru muzica rap.

Iulian Jucan (21 de ani) este hair-stylist. Este plin de energie și caută o fată care să fie exact opusul lui, pentru a-l mai domoli un pic.

Florin Rus are 28 de ani, este muzician și caută o fată înțelegătoare, frumoasă, înaltă și cu ochi albaștri. În plus, ea nu trebuie să fie geloasă.

Andrei Poptelecan are 28 de ani și vrea o femeie carismatică și loială, înaltă și brunetă. Spune despre el că are simțul umorului și este competitiv.

Alex Turcu are 21 de ani și este însoțitor de bord. Vrea o femeie disciplinată, ordonată, încrezătoare în sine și optimistă.

Liviu Nelson Pop (23 de ani) este în căutarea unei fete loiale. Are încredere că poate cuceri fata de care se îndrăgostește și că le poate lua fața celorlalți concurenți.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI