Emisiunea Puterea Dragostei de la Kanal D, un nou sezon? Șefii postului au luat decizia referitoare la Andreea Mantea

Emisiunea ”Puterea dragostei” de la Kanal D ajunge la final. Reality-show-ul matrimonial prezentat de Andreea Mantea se apropie de sfârșit…sau de sfârșitul unui nou început, căci Kanal D a dat startul preselecțiilor pentru sezonul doi.

Emisiunea ”Puterea Dragostei” de la Kanal D ajunge la final

Emisiunea matrimonială se apropie de finalul primului sezon. După ce concurenții s-au îndrăgostit și au petrecut multe ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia neavând voie să se întâlnească, filmul iubirii lor din fața luminii reflectoarelor ajunge la final. Așadar, câștigătorul show-ului va fi stabilit sâmbătă, 13 iulie, de la ora 15:30.

Despre sfârșitul poveștii din Turcia, Andreea Mantea spune doar că ziua în care se va alege câștigătorul va fi una norocoasă. „Marea finală a emisiunii va fi dată pe data de 13 iulie, zi cu noroc pentru cineva. Toți concurenții primului sezon au arătat puterea dragostei, în felul lor. Ce este drept, unii mai mult, alții mai puțin”, a declarat prezentatoarea show-ului ”Puterea Dragostei”.

Kanal D a pornit în căutarea unor noi concurenți

Kanal D a început preselecțiile pentru sezonul doi, iar înscrierile au avut loc pe 20 și 21 iunie, la Hotelul Europa Royale, de la ora 12. Formatul presupune ca șapte femei și șapte bărbați să locuiască separat, dar să își poată petrece numai opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara ei neavând permisiunea să se întâlnească. De asemenea, telespectatorii au și ei un rol esențial în parcursul concurenților, în găsirea dragostei ca în filme. Mai clar, publicul poate vota preferatul. În fiecare săptămână, participantul, fie bărbat, fie femeie, care aduna cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, va primi un premiu în bani.

Andreea Mantea, gazda show-ului matrimonial, le transmite un mesaj celor care sunt în căutarea iubirii și a sufletului pereche, îndemnându-i cu fiecare ocazie să arate lumii că în dragoste și război nu există bariere. De altfel, mesajul vedetei pentru cei care vor să se înscrie la emisiunea este: „Dacă ai curajul să arăți unei lumi întregi că iubești, înscrie-te la preselecții și viață ta se poate schimbă într-o secundă. Această este”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI