Emisiunea Andreei Mantea de la Kanal D ajunge la final. Prezentatoarea tv este extrem de tristă

Emisiunea Andreei Mantea de la Kanal D ajunge la final

”Puterea Dragostei”, emisiunea Andreei Mantea de la Kanal D, ajunge mâine la final, lucru pentru care prezentatoarea de televiziune este extrem de tristă.

Emisiunea Andreei Mantea de la Kanal D, ”Puterea Dragostei”, ajunge la final

Primul sezon al show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, emisiune a cărui gazdă este Andreea Mantea, ajunge mâine la final. În finală au mai rămas opt oameni, patru fete și patru băieți, ce se vor lupta pentru a fi câștigătorii primului sezon. Show-ul a adus laolaltă oameni și oameni care au generat conflicte, căci caracterele unor persoane ce trăiesc în majoritatea timpului numai între câțiva pereți ies la iveală mai ușor decât în alte contexte.

Toți concurenții care i-au trecut pragul au vrut să iubească, poate să se și căsătorească ori numai să apară la televizor. Cert este că în final au ajuns doar 8, iar mâine aventura lor în Turcia, căci acolo s-a filmat show-ul, ajunge la fundul sticlei. Cu mai emoții înainte de Marea Finală, Andreea Mantea declară că s-a atașat de toți și îi va fi greu să își ia rămas bun. „Îi simt aproape de mine și m-am atașat de toți concurenții.

Emisiunea Andreei Mantea de la Kanal D ajunge la final. Prezentatoarea tv este extrem de tristă
În Marea Finală au mai rămas doar 8 concurenți

Îmi va fi greu să-mi iau rămas bun de la ei după ce, timp de opt luni, i-am văzut trecând prin toate stările emoționale, am fost alături de ei și când erau fericiți, și când erau triști. Vor rămâne întotdeauna în sufletul meu ca niște oameni foarte frumoși, pentru ca s-au manifestat așa cum au simțit și au trăit toate aceste lucruri în fața camerelor. Pentru asta îți trebuie curaj, trebuie să vrei să-ți trăiești viața pe deplin. Sunt mândră de ei, mă bucur că i-am cunoscut și fie ca cei mai buni să câștige”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI