Cine sunt ispitele din noul sezon Insula Iubirii. Cum arată concurenții din 2022 de la Antena 1

Cine sunt ispitele din noul sezon Insula Iubirii. Cum arată concurenții din 2022 de la Antena 1
Cine sunt ispitele din noul sezon Insula Iubirii

Cine sunt ispitele din noul sezon Insula Iubirii 2022, emisiune ce va începe în curând la Antena 1, aflată la sezonul cu numărul șase. În acest sezon nou, zece ispite masculine așteaptă să demaște sentimentele adevărate ale concurenților care intră în concurs, într-un decor de vis. Să cunoaștem ispitele!

Cine sunt ispitele din noul sezon Insula Iubirii

Zece ispite masculine vin la Insula Iubirii 2022. Este vorba despre: Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

10 ispite masculine la Insula Iubirii 2022

Bogdan Ionescu are 32 de ani și este organizator de evenimente. El a mai fost pe Insulă, în trecut, însă în postura de iubit alături de Hanelore, iubita sa de atunci. Deși avea să fie înșelat atunci, el încă mai crede în iubirea adevărată, iar acum este pregătit să se arate lumii într-o altă ipostază.

Cătălin Dumitrescu este polițist de meserie, are 31 de ani și vrea să își etaleze calitățile la Insula Iubirii, bazându-se și pe un fizic atletic și impunător.

Ali Habron are 33 de ani este medic stomatolog. Are cetățenie palestiniană, iar după o experiență neplăcută în dragoste, vine să îi ajute pe alții să nu treacă prin ceea ce a trecut el.

Marius Hărdoiu este pasionat de sport, este matur și prietenos. Îi place să flirteze, iar telespectatorii îl vor cunoaște îndeaproape în urma acestei emisiuni.

Daniel Mihai are 29 de ani și este antreprenor. A jucat fotbal de performanță, a înșelat în amor și a fost înșelat. Tânărul este pregătit să le facă pe concurente să aleagă între tentație și relație.

Marco Cicognini are 35 de ani și este proprietar de club în centrul vechi al Capitalei. El spune însă că până acum nu a avut ocazia să se simtă iubit cu adevărat.

Denis Slav are 30 de ani și este model internațional. El crede că poate cuceri o femeie cu un discurs perfect.

Florin Cerghit este antreprenor și fotograf, dar și un mare pasionat de canotaj. În vârstă de 26 de ani, el se consideră un bărbat ideal pentru fetele care suferă din iubire.

Dinu Popescu are 29 de ani, este scriitor și licențiat în psihologie. Îi place să studieze tipologiile de oameni, iar pe Insulă va lega prietenii, dar va atrage și antipatii.

Cristian Grigorescu este pasionat de dans sportiv, licențiat în sport și performanță motrică. Are 28 de ani și este antrenor personal, pregătit să își folosească toate atuurile pe Insulă.