Ce salariu ia un cameraman la Insula iubirii de la Antena 1. Suma e pentru 21 de zile de filmare EXCLUSIV

Ce salariu ia un cameraman la Insula iubirii de la Antena 1. Suma e pentru 21 de zile de filmare EXCLUSIV
Insula Iubirii. Ce salariu primește un cameraman de la Antena 1, de fapt

Emisiunea Insula Iubirii se bucură de foarte mulți telespectatori care abia așteaptă să urmărească parcursul cuplurilor cu sufletul la gură. Totuși, costurile pentru acest show sunt imense, iar cameramanii care pleacă alături de Radu Vâlcan într-o locație exotică sunt bine plătiți.

Câți bani primește un cameraman la Insula Iubirii

Antena 1 are mult succes în momentele în care un nou sezon din Insula Iubirii intră în atenția telespectatorilor. Mulți au rămas fideli respectivului format și abia așteaptă să urmărească momentele spumoase din emisiune, însă este nevoie de multă muncă pentru ca fanii să se bucure de ce este mai bun.

Cameramanii muncesc enorm și surprind concurenții de la Insula Iubirii în cele mai intime momente. Aceștia sunt nevoiți să petreacă foarte mult timp departe de România, însă sunt răsplătiți pe măsură de către șefii Antena 1! Salariul pe care îl primesc este unul extrem de atractiv.

Conform unor surse Playtech.ro, un cameraman de la Insula Iubirii primește nu mai puțin de 3.000 de euro pentru 21 de zile de filmări. Cei care lucrează la această emisiune o să plece din România pe data de 24 noiembrie pentru a pune la punct un nou sezon plin de momente inedite.

Ce salariu primește Radu Vâlcan la Insula Iubirii

Radu Vâlcan este, fără dar și poate, extrem de îndrăgit de audiență. Acesta petrece mult timp în Thailanda, astfel că se poate simți ca în vacanță atunci când muncește. Totuși, show-ul strânge mulți români în fața micilor ecrane, așa că prezentatorul și-a negociat salariul la sânge.

Insula Iubirii are un succes răsunător, însă munca lui Radu Vâlcan nu este una ușoară. Acesta trebuie să rămână calm în timp ce discută cu persoane care au personalități diferite. Unii concurenți sunt vulcanici, alții nu vor să spună adevărul, așa că partenerul Adelei Popescu își pregătește bine strategia de atac.

Cu acestea fiind spuse, ținând cont că Radu Vâlcan a câștigat simpatia publicului și reușește să țină concurenții în frâu de fiecare dată, acesta se bucură de un salariu uriaș. Soțul Adelei Popescu primește 10.000 de euro pentru un singur sezon de la Insula Iubirii.

Ce salariu au cameramanii de la Asia Express și iUmor

Emisiunile de la Antena 1 și-au câștigat un renume, așa că nu este de mirare că șefii postului de televiziune aprobă sezon după sezon. Asia Express le face pe vedete să treacă printr-o competiție dificilă și să îndure condiții dure, iar telespectatorii urmăresc cu sufletul la gură tot ce se întâmplă.

Fiecare echipă de la Asia Express se bucură de un reporter și un cameraman, iar aceștia sunt nevoiți să rămână lângă vedetele din competiție 24 de ore din 24 pentru a surprinde cele mai inedite detalii. Operatorii de imagine sunt răsplătiți cu 5.000 de euro pentru efort, conform unor surse Playtech.ro.

Cât despre emisiunea iUmor, nu doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo se bucură de numeroase beneficii. Cameramanii joacă un rol extrem de important în show-ul care trezește amuzamentul telespectatorilor de fiecare dată, așa că aceștia primesc un salariu de 2.500-3.000 de lei.

„Nu prea se obișnuiește să se schimbe echipele. Nu se iau mai mulți bani dacă lucrezi pentru o emisiune x sau y. E sarcină de serviciu, și gata! Bagi ca ursul o perioadă, dar apoi ai multe libere.”, a mărturisit o sursă Cancan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI