Cine sunt concurenții din noul sezon „Te cunosc de undeva”. Apariții surprinzătoare pe listă

Cine sunt concurenții din noul sezon „Te cunosc de undeva”. Apariții surprinzătoare pe listă
Vedete, una și una, în noul sezon

Una din cele mai longevive producții de divertisment de la Antena 1, este fără îndoială „Te Cunosc de Undeva”. După terminarea sezonului al XVI-lea, nu s-a mai vorbit absolut nimic despre o posibilă revenire pe micile ecrane. Dar, fanii show-ului vor avea motive de bucurie când vor afla că li se pregătește un nou sezon. Cel de-al XVII-lea sezon va debuta, cel mai devreme, în septembrie, iar filmările sunt pe cale sî înceapă. Surpriza acestui sezon este că se va axa doar pe cupluri, nu va mai fi ca în trecut, când existau și concurenți individuali.

„Te Cunosc de Undeva” revine la Antena 1

De mai bine de 16 sezoane, cu mici modificări în componența juriului, „Te Cunosc de Undeva” și-a câștigat titlul de cel mai longeviv show de divertisment din grila Antena 1. De-a lungul anilor vedete importante au răspuns provocărilor de a întrupa vedete de talie internațională, în încercarea de a fi copii 1:1. Nu totdeauna au reușit, dar calitatea show-ului s-a dovedit a fi la cote înalte.

După terminarea ultimului sezon, al XVI-lea, nu s-a mai auzit nimic de o posibilă revenire pe micul ecran. Asta până de curând, deoarece, conform unor surse din interior, se pare că din 8 matie încep filmările. Sezonul XVII din „Te Cunosc de Undeva”, cu alte cuvinte, își va regăsi locul său în grila de weekend.

Vedete, una și una, în noul sezon

Și în acest an, juriul va rămâne același, cu Ozana Barabancea, Aurel Temișan, Cristi Iacob și Andreea Bălan. Schimbările, conform surselor, vor fi viitorii concurenți și prezentatori. De anul acesta Alina Pușcaș și Pepe vor prezenta show-ul. Printre aceștia, cu câteva sezoane la activ, va reveni Romică Țociu, dar de data asta va face echipă cu Carmen Chindriș.

Noul format se va baza doar pe cupluri de concurenți, nu ca în alte sezoane, când erau majoritatea, concurenți individuali. Așa se face că, în noul sezon de „Te Cunosc de Undeva”, în afară de Țociu și Chindriș, vor mai veni alte 7 cupluri, după cum urmează:

  1. Surorile Ana și Monica Odagiu
  2. Alexia Țalavutis și Dima Trofim
  3. Jazzy Jo și Zarug
  4. Ionuţ Rusu şi Anisia Gafton
  5.  Romică Țociu şi Carmen Chindris
  6. Florin Ristei și Ilona Brezoianu
  7. Emi și Cuza
  8. Maria Buză și Paula Chirilă

Citește și: Veste proastă pentru Ștefan Bănică jr. Nimeni nu se aștepta la asta

Filmările încep exact din 8 martie a.c, și cel mai probabil, noul sezon „Te Cunosc de Undeva” va avea debutul în luna septembrie, vinerea seara, de la ora 20:00, așa cum s-a întâmplat și în cazul celorlalte sezoane de până acum.