Cine sunt concurenții din echipa Faimoșilor de la Survivor România. Cătălin Măruță a făcut marele anunț

Cine sunt concurenții din echipa Faimoșilor de la Survivor România. Cătălin Măruță a făcut marele anunț
Ce vedete fac parte din echipa Faimoșilor de la Survivor România

Cătălin Măruță a venit cu vești uluitoare despre Survivor România! Prezentatorul de televiziune a dezvăluit care sunt vedetele care fac parte din echipa Faimoșilor. Telespectatorii au avut parte de surprize imense și s-au bucurat enorm când au văzut ce staruri o să plece în Republica Dominicană.

Ce vedete participă la Survivor România în echipa Faimoșilor

Telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură Survivor România! Războinicii și Faimoșii o să aibă parte de provocări greu de înfruntat, o să fie lipsiți de confort și o să fie nevoiți să facă față unor condiții foarte dure. Iată că s-a aflat ce vedete o să participe în emisiunea care a cucerit milioane de români!

CRBL a fost primul concurent care a pășit în platoul show-ului moderat de Cătălin Măruță. Artistul care s-a mutat în Spania o să plece către Republica Dominicană încărcat cu optimism. Acesta speră să aibă parte de multe amintiri plăcute la Survivor România.

„Eu sper să mă distrez foarte mult, să adun cât mai multe amintiri frumoase. Recunosc, nu îmi place să pierd, dar și când pierd, știu să pierd.”, a transmis acesta în emisiunea ‘La Măruță’.

Andreea Tonciu, concurentă la Survivor România

Andreea Tonciu este o luptătoare! Vedeta abia așteaptă să participe la emisiunea Survivor România. Bruneta a mărturisit că este pregătită să câștige, așa că o să dea tot ce este mai bun.

„Trebuie să fac antrenamente, în primul rând pe tocuri. Sunt foarte pregătită. Mâine am programare la doctor să mă tranform puțin. O să cunoașteți adevărata față a Andreei Tonciu! Chiar vreau să câștig.”, a zis Andreea Tonciu.

De asemenea, celor doi li se alătură TJ Miles, Otila Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Smărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac. Concurenții se pot vedea și aici.

Ce au dezvăluit Faimoșii despre Survivor România. Ce puncte slabe au, de fapt

Vedetele care fac parte din echipa Faimoșilor au mărturisit care sunt punctele lor slabe, dar și la ce se pricep. Lipsa alimentelor și a confortului, dorul de familie și probele grele o să îi facă pe concurenți să trăiască provocarea vieții lor.

„Emil Rengle: Cred că o să conteze psihicul, cred că pot să duc asta timp de 5 luni. Mă bazez pe asta. Slăbiciunea mea? Mâncarea. Nu știu. Trebuie să învățăm cum spargem asta.

Otilia Bilionera: Eu sunt ambițioasă. Mă adaptez destul de repede, dar la mine e cu mâncarea…colegii nu ar trebui să îmi fure din mâncare, fac urât.

TJ Miles: Pe mine mă ajută condiția fizică. Am grijă de corpul meu, ce mănânc, asta mă ajută. O să spun confortul la slăbiciune. O să fie greu.

CRBL: Am trecut prin multe experiențe asemănătoare. Cred că sunt singurul care a trecut prin astfel de condiții. Sper că o să le dau sfaturi celorlalți. Îmi place să execut ordine, nu vreau responsabilitatea unui lider. Nu am puncte slabe.

Andreea Tonciu: Eu sunt puternică, vreau să demonstrez că pot să fac foarte multe lucruri. Nu o să fiu lângă Rebeca, nu mă interesează mâncarea și unde dorm.

Xonia: Sunt luptătoare și visătoare. Trebuie să mă lupt acolo, nimic în viață nu este ușor. Sunt pregătită pentru acest nou capitol în viața noastră. Ce slăbiciuni am? Multe. Nu mănânc mult, dar nu știu la frig. Nu îmi place că nu o să am lumină noaptea.

Ce trebuie să știe telespectatorii despre echipa Faimoșilor

Dezvăluirile nu s-au oprit aici! Cătălin Măruță i-a adunat pe concurenții care fac parte din echipa Faimoșilor în platoul show-ului său. Mulți o să ducă dorul celor dragi, mai ales pentru că există vedete care pleacă la Survivor România și o să simtă lipsa copiilor pe care îi au.

„Radu Itu: La îndemânare am un punct slab, cred, la finalul traseului. Sunt și foarte rapid pe traseu și trebuie să vă bazați pe mine.

Roxana Ciuhulescu: O să stau departe de familie, nu am stat niciodată mai mult de 5 zile departe de copiii mei. Sper să fiu suficient de pregătită. Sunt un camarad foarte bun, am făcut sport de performanță. Cred că toți se pot baza pe mine.

Laura Giurcanu: Nu aș spune punct slab, dar o să îmi fie cel mai dor să ascult muzică. Răspund bine la situațiile de stres, sunt destul de calmă.

Elena Chiriac: Sunt o luptătoare, am mai demonstrat, nu cred că o să mai fiu subestimată. Nu vreau să spun punctul slab.

Robert Niță: Sunt un campion de echipă, prin definiție. Sper să mergem cât mai departe. Spre final sper să îi stric planurile lui Cătălin. O să fie dificil să ne obișnuim cu lipsa celor dragi.

Cătălin Smărăndescu: Am un psihic foarte bun și o minte diabolică. Știu că mulți așteaptă ca eu să clachez, dar o să vă sufocați. Matilda Victoria și Cătălin Junior reprezintă punctul meu slab, o să îmi fie foarte dor de ei.”, au adăugat vedetele.