Întrebările de la Survivor România la care trebuie să răspunzi dacă vrei să participi

Întrebările de la Survivor România la care trebuie să răspunzi dacă vrei să participi
Întrebările la care trebuie să răspundă cei care vor să participe la Survivor România

Ce trebuie să faci ca să ajungi să dai piept cu una din cele mai grele provocări? Iată la ce întrebări trebuie să răspunzi dacă vrei să faci parte din următorul sezon al emisiunii ‘Survivor România’!

Întrebări pe care le primesc cei care vor să se înscrie la Survivor România

Kanal D a renunțat la show-ul ‘Survivor România’ care va putea fi urmărit de fani de acum pe Pro TV. Majoritatea oamenilor se întreabă ce trebuie să facă cei care ajung în Republica Dominicană pentru acerba luptă a supraviețuirii. Iată că există probe fizice, dar și câteva întrebări speciale la care trebuie să răspundă cu toții.

Daniel Pavel este extrem de încântat de noile schimbări și de felul în care se vor desfășura lucrurile: ”Îi asigur pe telespectatorii PRO TV că, alături de echipa de realizare a show-ului, suntem gata de un 3-2-1-Start al unui nou sezon epic de Survivor România, a spus gazda emisiunii.

Filmările încep chiar la începutul anului 2022, iar înscrierile sunt deja în toi. Mai multe vedete negociează intens cu șefii trustului pentru participarea în competiția ‘Survivor România’. Pe listă se află: Dorian Popa, Alex Velea și Antonia. Indierent de cine urmează să facă parte din cele două echipe, întrebările sunt aceleași.

Cei care își doresc să treacă prin experiența vieții lor trebuie să completeze un formular de înscriere unde vor trebui să ofere informații personale și să atașeze două fotografii cu fața și cu corpul. De asemenea, tot aici există și o serie de întrebări la care trebuie să răspundă viitorii participanți.

 Ce vor să știe șefii proiectului?

  • Întrebări pentru viitorii participanți Survivor România

1. Dacă vei câștiga premiul, ce intenționezi să faci cu banii?
2. Ești fumător? Dacă da, câte țigări fumezi pe zi?
3. Ce sporturi practici? Specifică gradul de performanță.
4. Ai probleme de sănătate, iei medicamente în mod regulat, ai alergii?
5. Știi să înoți? Dacă da, care este nivelul?
6. De ce vrei să participi la SURVIVOR?
7. Care sunt atuurile pe care te bazezi pentru a participa la SURVIVOR?
8. Caracterizează-te în 3 cuvinte.
9. Dacă vei primi șansa de a participa la SURVIVOR ca și concurent, ce crezi că te va pune în dificultate cel mai mult? Dar cel mai puțin?

Primul sezon a fost câștigat de Elena Ionescu, fostă solistă a trupei Mandinga. Aceasta și-a dorit enorm să câștige marele premiu de 50.000 de euro pentru a putea cumpăra o locuință în care să locuiască ea și fiul său. Visul cântăreței s-a îndeplinit odată cu câștigarea competiției sportive.

”Mă plec în fața publicului care m-a susținut. (…) Am luptat ca o leoaică pentru copilul meu”, declara atista atunci.