Ce vedetă ar fi semnat cu Survivor România de la PRO TV. Are legătură cu Gigi Becali

Ce vedetă ar fi semnat cu Survivor România de la PRO TV. Are legătură cu Gigi Becali
Ce vedeta ar fi semnat cu Survivor Romania de la PRO TV

Pregătirile pentru noul sezon Survivor România sunt în toi, iar cei de la PRO TV speră să dea lovitura, după ce au procurat licența celui mai dur, solicitant și captivant reality-show din lume. Cine sunt vedetele care ar fi semnat, deja, contractul pentru a participa la concursul ce va avea loc în Republica Dominicană. Unul dintre posibilii participanți ar avea legătură cu Gigi Becali.

Concurentul de la Survivor România ce are legătură cu Gigi Becali

Cel de-al treilea sezon Survivor România se anunță a fi mult mai intens și plin de adrenalină decât primele două. Prezentantorul TV Daniel Pavel este pregătit să dea start, încă o dată, jocului de supraviețuire din Republica Dominicană.

Printre vedetele care ar face parte, deja, din proiectul celor de la PRO TV și ar urma să participe în următorul sezon Survivor România ar fi Marian Drăgulescu, Otilia Bilionera, Roxana Ciuhulescu, Cătălin Bordea și Geta Sterp, sora fraților Iancu și Culiță Sterp, ambii foști concurenți ai popularei competiții.

Recent, un alt nume faimos ar participa la Survivor România 3. Potrivit declarațiilor sale, Mihai, fiul lui Cătălin Zmărăndescu, bodyguardul lui Gigi Becali, își dorește să fie concurent al sezonului care va debuta, în curând, la PRO TV.

Mai mult de atât, fiul celebrului boxer al României a declarat că și-ar dori să facă parte din echipa Războinicilor și să se dueleze cu tatăl său, dacă acesta ar participa la Survivor, reprezentând tabăra Faimoșilor.

„Cei de la Survivor, dacă sunteţi băieţi deştepţi şi vreţi să vă bubuie rating-ul, să vă sară în aer, chemaţi-mă pe mine acolo. Ar trebui să mă duc la «Războinici», doar ca să-l iau pe tatăl meu pe traseu.

Sau puteţi să mă bagaţi în echipă cu el, nu ar fi nicio problemă. Oricum sunt mai cunoscut decât jumătate din ce aduceţi voi acolo. Deci, încă o dată, dacă vreţi rating, ascultaţi-mă, că ştiu ce zic.”, a declarat Mihai Zmărăndesc, exclusiv pentru ProSport.

Ce spun cei dei la PRO TV despre Survivor România

Oficialii de la PRO TV sunt extrem de încântați de faptul că postul TV din Pache Protopopescu va avea privilegiul de a difuza următorul sezon Survivor România, unul dintre cele mai populare emisiuni din lume.

„Ne bucurăm să anunțăm că în 2022 vom adăuga acest format incredibil în portofoliul nostru de programe. Survivor este deja un show de scucces în România, dar vom adăuga la semnătura puțin din ceea ce înseamnă PRO TV, ceea ce reprezintă garanția divertismentului de cea mai înaltă clasă.”, a declarat Antonii Mangov, director de Programe PRO TV.

Survivor este cel mai solicitant și provocator reality-show din lume. Daniel Pavel va rămâne, în continuare, prezentatorul competiției din Republica Dominicană. În 2021, trofeul a fost câștigat de Faimosul Zanni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI