Cine sunt cele trei persoane ucise de tren, la Iași. Locul blestemat unde s-a produs tragedia

Cine sunt victimele din accidentul feroviar din Iași?

Accident feroviar cumplit în Iași! Trei persoane au fost lovite, în cursul zilei de marți, 25 iunie, de un tren. Totul s-a petrecut în zona Ciurea. Cine sunt victimele?

Accident feroviar Iași: Cine sunt victimele?

Un accident feroviar s-a petrecut în cursul zilei de marți, în Iași. Trei persoane au fost lovite din plin de trenul care venea de la București, în zona Ciurea. Pe liniile locomotivei se afla o familie, formată din soț, soție și nepoată. Primele informații arătau că bărbatul și tânăra au murit pe loc din cauza impactului violent. Femeia a fost transportată la spital și se află în stare gravă.Locuința lor era la doar 200 de metri de locul în care au fost surprinși de ruta treului București-Iași.

Incidentul s-a produs după ce aceștia au ales să nu ocolească pe la o trecere neamenajată peste calea ferată aflată la 70 de metri depărtare. Din nefericire, au decis să își scurteze drumul și au traversat calea ferată, crezând că trenul nu va trece pe linia pe care ei se deplasau. Fata, în vârstă de 20 de ani, venise din Italia pentru a-și face analizele. Martorii au povestit că, după accident, telefonul ei se afla pe calea ferată, sunând fără încetare. Impactul a fost unul extrem de violent, astfel că părți din corpurile victimelor au fost împreștiate pe o suprafață mare.

Accident violent în Iași. Trei persoane au fost ucise de un tren
Accident violent în Iași. Trei persoane au fost ucise de un tren

Mecanicul a sunat la 112

„Un mecanic de locomotivă, care conducea un tren pe ruta București-Iasi, a anunțat faptul că în zona localității Ciurea a lovit și accidentat mortal trei persoane, care se deplasau pe calea ferată”, anunţă ISU.

„În această seară am fost sesizati prin apel unic de Urgenţă 112 de mecanicul unui tren ce se deplasa pe direcția București Iași cu privire la faptul că ar fi surprins și accidentat mortal trei persoane. În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea situației de fapt”, anunţă şi poliţiştii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI