VIDEO Accident de tren, în Iași, în localitatea Ciurea. Trei oameni, loviți de un tren care venea la București. Ce a declarat mecanicul garniturii când a sunat la 112

VIDEO Accident de tren, în Iași, în localitatea Ciurea. Trei oameni, loviți de un tren care venea la București. Ce a declarat mecanicul garniturii când a sunat la 112
Trei oameni au fost loviți de un tren care venea la București, în Iași

Un accident de tren deosebit de grav s-a produs marți seara, în localitatea ieșeană Ciurea. Un tren a lovit trei persoane, dintre care două au murit pe loc. Totul s-a petrecut în jurul orei 22.40. Până în acest moment nu se cunosc circumstanțele în care s-a produs această tragedie, organele de anchetă fiind prezente la fața locului și demarând mai multe proceduri de stabilire a circumstanțelor.

Accident de tren în localitatea Ciurea, județul Iași

Un tren a lovit trei persoane care se aflau pe calea ferată, marți seara, în dreptul localității ieșene Ciurea. Mecanicul garniturii a sunat urgent la 112 și le-a declarat ofițerilor ISU că a lovit trei persoane care se aflau pe linia ferată și că cel mai probabil acestea sunt decedate. La fața locului, s-au deplasat urgent mai multe echipaje de poliție și ambulanțe SMURD, pentru a acorda primele îngrijiri medicale.

Două femei au murit, în urma accidentului de tren din Iași
Două femei au murit, în urma accidentului de tren din Iași

Potrivit  informațiilor transmise de Antena 3, două dintre cele trei victime au decedat pe loc, iar o a treia persoană este în stare de inconștiență. Medicii fac tot posibilul pentru a-i salva viața, însă situația este foarte gravă.

“Un mecanic de locomotivă, care conducea un tren pe ruta București-Iasi, a anunțat faptul că în zona localității Ciurea a lovit și accidentat mortal trei persoane, care se deplasau pe calea ferată”, a explicat ISU pentru observator.tv.

În conformitate cu primele informații, accidentul s-a produs în localitatea Piciorul Lupului, comuna Ciurea. Trenul se îndrepta spre București, dar nu se știe exact ce s-a întâmplat în momentul impactului. Cele două femei care și-au pierdut viața au 40 și 20 de ani și sunt mamă și fiică, așa cum am mai precizat. A treia persoană este un bărbat, despre care nu se știu foarte multe date.

“În această seară am fost sesizati prin apel unic de Urgenţă 112 de mecanicul unui tren ce se deplasa pe direcția București Iași cu privire la faptul că ar fi surprins și accidentat mortal trei persoane. În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea situației de fapt”, a mai spus și Poliția Locală Iași.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI