Cine nu și-a dezlipit ochii de la Reghe, la nunta de cristal: ”Mi-era foarte dor”

Cine nu și-a dezlipit ochii de la Reghe, la nunta de cristal: ”Mi-era foarte dor”
Cine nu si-a dezlipit ochii de la Reghe, la nunta de cristal

Veste șocantă în lumea showbizului românesc. Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan ar fi pe cale de a divorța. Soțul celebrei impresare ar fi confirmat separarea la Antena Stars. Anunțul a venit ca un adevărat șoc pentru toți cei din lumea mondenă și nu numai. Fina cuplului, Andreea Lege, nu își poate reveni din mirare, susținând că nașii ei sunt două persoane care se iubesc, în continuare, foarte mult.

Cine nu și-a dezlipit ochii de la Reghe, la nunta de cristal

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar fi în prag de divorț, iar fanilor încă nu le vine să creadă. Frumoasa blondină nu poate concepe faptul că impresara și Reghe ar putea pune punct uneia dintre cele mai apreciate și invidiate relații din lumea sportului.

Mai mult de atât, Andreea Lege susține că și-a văzut nașii la nunta lor de cristal, în urmă cu două săptămâni, iar totul părea în ordine între ei. Laurențiu Reghecampf ar fi fost nedezlipit de lângă frumoasa lui soție.

„Din punctul meu de vedere, nu cred că este adevărat. Nașii mei știu că se iubesc foarte mult și se respectă enorm și, tocmai ce au avut nunta de cristal. Este viața lor personală, eu îi respect și îi iubesc, pentru că sunt nașii mei. Ce fac cu viața lor este propria lor alegere, însă repet, nu cred acest lucru, se iubesc prea mult ca să se întâmple acest lucru.

Eu nu îi văzusem de aproape un an și credeți-mă că mi-era foarte dor de ei, și tocmai, i-am privit foarte mult la nuntă, nu am simțit nimic, vreo diferență, din contră. Am văzut cât erau de apropiați, cât de mult se iubesc, cum se comportă nașul cu ea. Nu se înțelegea nimic că ar fi astfel de probleme din gesturile lor, de aceea sunt șocată și nu vreau să cred acest lucru.”, a declarat Andreea Lege la Antena Stars.

Anamaria Prodan, adevărul despre zvonurile legate de divorțul de Reghe

Celebra impresară Anamaria Prodan este indignată de speculațiile care au apărut, recent, în presa românească potrivit cărora căsnicia ei cu Laurențiu Reghecampf ar fi pe cale să se încheie.

Fiica regretatei Ionela Prodan a infirmat zvonurile, declarându-și, din nou, sentimentele față de partenerul ei de viață. Pe de altă parte, Anamaria Prodan a comentat afirmația pe care a făcut-o Reghe: „da, divorțez”, cuvintele care i-au pus pe jar pe români:

„Ți se pare că am un bărbat de lăsat? Eu am cel mai șmecher bărbat din Europa, din lume chiar. Eu am vrut să-i organizez o petrecere surpriză, cu ocazia nunții de cristal, dar cineva, care nu era pe listă, dar s-a strecurat cumva, a stricat totul. Iar Reghe a aflat. Ca să vezi cum sunt oamenii?

Noi suntem un cuplu unic în lume. manager și antrenor, amândoi la nivel intenațional, mai ales într-o țară în care familiile noastre sunt puternice.

Nu m-a deranjat ce a spus el. La noi, în familie, toată lumea se iubește ca pe Dumnezeu. Soțul meu e nr 1, familia mea e nr. 1. Nu mă interesează ce se scrie. Eu nu exclud niciodată nimic, dar în momentul ăsta, familia Prodan Reghecampf e prea puternică ca să facă jocurile altora”, a declarat Anamaria Prodan la emisiunea Xtra Night Show de pe Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI