Anamaria Prodan, prima reacție despre divorțul de Laurențiu Reghecampf. Răsturnare de situație între cei doi

Anamaria Prodan, prima reacție despre divorțul de Laurențiu Reghecampf. Răsturnare de situație între cei doi
Ce se întâmplă, de fapt, între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a răbufnit! Vedeta s-a decis să vorbească despre zvonurile apărute cu privire la divorțul ei de Laurențiu Reghecampf. În timp ce toată lumea credea că aceștia sunt pregătiți să își spună adio, impresara a surprins pe toată lumea cu dezvăluirile ei fără perdea.

Anamaria Prodan a spus totul. Ce se întâmplă între ea și Laurențiu Reghecampf, de fapt

Răsturnare de situație în cuplul format din Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Cei doi și-au reînnoit jurămintele de curând, așa că o țară întreagă a rămas fără cuvinte în momentul în care zvonurile despre divorțul lor au luat cu asalt internetul. Se pare că aceasta nu a mai suportat și și-a dorit să discute despre ce se întâmplă, de fapt, în relația sa.

„Nu este adevarăt, nu divorțăm, nici nu se pune problema de așa ceva, ne-am plictisit de subiectul ăsta. Vrem și noi să ne tihnească mâncarea. Laur nu a declarat că divorțăm, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasă. Noi suntem acum la masă, suntem bine, fericiți.”, a transmis Anamaria Prodan pentru Playsport.

Reghe Junior a răbufnit: ‘Este strigător la cer’

De asemenea, în discuția pe care au avut-o reporterii Playsport cu Anamaria Prodan a intervenit și Laurențiu Reghecampf junior. Se pare că baiatul, în vârstă de 12 ani, s-a săturat de faptul că părinții lui nu sunt puși într-o lumină bună pe internet. Acesta le-a mai transmis tuturor că familia lui este extrem de unită, așa că nici vorbă de un divorț între cei doi.

„Nu înțeleg de ce unii oameni din presă încearcă mereu să îmi denigreze părinții. Așa ceva este strigător la cer. Mami și tati sunt bine, suntem toți la masă și mergem peste tot împreună.”, a spus Reghe Junior.

Laurențiu Reghecampf, prima reacție după ce s-a spus că divorțează de Anamaria Prodan

Nici Laurențiu Reghecampf nu a putut să privească ce se întâmplă fără a avea o reacție. Fostul antrenor de la FCSB a explicat, la scurt timp după internetul a explodat la vestea că el soția sa se pregătesc să divorțeze, că nu știe nimic despre ce se întâmplă în presă. Mai mult, partenerul impresarei nu a dorit să ofere mai multe detalii despre viața lui privată.

”Da, nu știu nimic despre ce a apărut în presă. Nici nu vreau să comentez pe marginea acestui subiect. Nu sunt în zonă, nu sunt în țară. Nu știu ce să vă spun pe marginea acestor informații. De fapt, nu doresc să vorbesc momentan. Nu vă supărați, dar chiar nu e cazul să vorbesc în presă despre viața mea personală”, a declarat Laurențiu Reghecampf, pentru Playsport.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI