Ce s-a întâmplat, de fapt, la nunta de cristal a Anamariei Prodan cu Laurențiu Reghecampf. Chiar ea a mărturisit

Anamaria Prodan, soția lui Laurențiu Reghecampf, a făcut primele declarații, după ce soțul ei a anunțat că divorțează.

Ce s-a întâmplat, de fapt, la nunta de cristal a Anamariei Prodan cu Laurențiu Reghecampf

De altfel, Anamaria Prodan spune că îl iubește mai mult ca oricând pe fostul antrenor al FCSB și că familia ei este mai unită ca niciodată.

”Ți se pare că am un bărbat de lăsat? Eu am cel mai șmecher bărbat din Europa, din lume chiar. Eu am vrut să-i organizez o petrecere surpriză, cu ocazia nunții de cristal, dar cineva, care nu era pe listă, dar s-a strecurat cumva, a stricat totul. Iar Reghe a aflat. Ca să vezi cum sunt oamenii?

Noi suntem un cuplu unic în lume. manager și antrenor, amândoi la nivel intenațional, mai ales într-o țară în care familiile noastre sunt puternice”, a spus Anamaria Prodan.

”Nu m-a deranjat ce a spus el”

Întrebată însă de ce totuși au apărut astfel de informații legate de divorț, Anamaria Prodan a spus:

 ”Noi am creat un brand și e normal că am deranjat zi și noapte în ultimii 15 ani. Poate că a zis el așa, ca să scape de persoana cu care vorbea ‘da, mă, da, divortez! Dar, eu nu vorbesc cu Laurențiu așa ceva. Laur poate să facă ce vrea, să vorbească orice.”.

Anamaria Prodan a spus că nu a deranjat-o declarația lui cum că, ”da, divorțez” și că nu o interesează deloc ce se scrie despre ei.

”Nu m-a deranjat ce a spus el. La noi, în familie, toată lumea se iubește ca pe Dumnezeu. Soțul meu e nr 1, familia mea e nr. 1. Nu mă interesează ce se scrie.

Eu nu exclud niciodata nimic, dar în momentul ăsta, familia Prodan Reghecampf e prea puternică ca să facă jocurile altora”, a mai spus Anamaria.

Anamaria Prodan a spus că ea nu divorțează, însă s-a arătat enigmatică atunci când a fost întrebată dacă nu cumva soțul ei a luat de unul singur o astfel de decizie.

”Și dacă familia asta divorțează, tot împreună o să fim și tot puternici o sa fim. Eu, Anamaria Prodan, nu divortez, e ok? În rest, voi îl știți pe Laur că vorbește vreodată? Întrebați-l pe el. Acum e plecat din țară, dar când se va întoarce îl puteți întreba”, a mai spus Anamaria Prodan, la emisiunea XNS, de la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI