Anamaria Prodan a amenințat că se sinucide? Detalii halucinante despre despărțirea de Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a amenințat că se sinucide? Detalii halucinante despre despărțirea de Laurențiu Reghecampf
Anamaria Prodan ar fi amenintat ca se sinucide

Ies la iveală detalii halucinante în cazul divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. De ceva timp, cei doi par să nu se mai înțeleagă deloc. În urmă cu o săptămână, pe rând, atât sexy-impresara cât și soțul ei se pare că au sunat la 112 pe fondul unui scandal iscat la vila lor din Snagov.

Detalii halucinante în cazul divorțului anului în showbiz. Scandal: Reghe și Anamaria au sunat la poliție

Divorțul fostului antrenor al FCSB și al Anameriei Prodan este, probabil, cea mai neașteptată separare din showbizul românesc. Cei doi păreau că se înțeleg foarte bine și întotdeauna își făceau declarații de dragoste care să le confirme legătura sentimentală extrem de apropiată. Încă o dată în plus, vechiul proverb ”Niciodată să nu spui niciodată” se confirmă, iar cei care erau convinși că faimosul cuplu Prodan-Reghecampf nu va avea vreodată probleme atât de mari, au rămas preplecși.

Unde este adevărul?

După ce întreg scandalul a ieșit la iveală, cei doi au avut atitudini diferite și bizare în același timp. Mai întâi fostul tehnician al roș-albaștrilor confirma zvonurile potrivit cărora divorțează, iar ulterior Anamaria Prodan dezmințea întregul subiect.

Laurențiu Reghecampf pentru Fanatik: „Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”.

”Nu este adevarat, nu divorțăm, nici nu se pune problema de așa ceva, ne-am plictisit de subiectul ăsta. Vrem și noi să ne tihnească mâncarea. Laur nu a declarat că divorțăm, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasă. Noi suntem acum la masă, suntem bine, fericiți”, a spus Anamaria Prodan, pentru PlaySport.ro.

Reghe a sunat primul la 112

Profan în domeniul analizei comportamentale, nu pot afirma o părere cu privire la atitudinea celor doi vizavi de un subiect atât de important pentru ei. Însă lucrurile pot fi puse cap la cap și ulterior trasă o concluzie. Cine are dreptate, nu știm exact, însă putem să aruncăm o privire asupra unor informații interesante apărute în presă de puțin timp. Potrivit, cancan.ro cei doi soți au trecut printr-un episod incredibil în urmă cu aproximativ o săptămână.

Laurențiu Reghecampf ar fi sunat la 112 să anunțe că soția sa este extrem de agitată și că ar fi amenințat că își face rău în timp ce pleacă cu mașina, trădând astfel gânduri sinucigașe. La scurtă vreme, Anamaria Prodan ar fi apelat și ea la numărul unic de urgență și ar fi declarat că soțul ei o sechestrează.

La adresă au ajuns un echipaj de poliție și o ambulanță. Anamaria era agitată și incoerentă, iar medicul de pe salvare a dorit să o consulte. S-a lovit de refuzul categoric al vedetei. Într-un final, se pare că spiritele sau mai calmat, iar niciunul dintre protagoniști nu a dorit să depună plânere. Polițiștii s-au retras fără a împărți sancțiuni.

Se pare că scandalul ar fi pornit de la crizele de geloziei ale Anamariei pe motiv că Reghe ar avea o amantă căreia i-ar fi dăruit inclusiv o casă.

Cel mai probabil, în zilele următoare vor apărea alte detalii noi despre scandalul care ține primele pagini ale tabloidelor din România.

Acum două săptămâni și-au reînnoit jurămintele

În urmă cu doar două săptămâni cei doi își reînnoiau jurămintele cu ocazia împlinirii a 15 ani de căsnicie, în cadrul unei ceremonii restrânse.

”15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire și împlinire mi-ai adus tu, soțul meu de vis! Te iubesc fără limită! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o simt față de tine… nu are limită! Nu există ceva mai frumos decât tine… ești iubirea vieții mele! Nici viața nu este peste tine… ești mai frumos decât un răsărit de soare, ești mai frumos decât un vis frumos. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi te-a adus în viață”, scria Anamaria Prodan pe Instagram, pe 1 iunie 2021.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI