Cine moștenește averea lui Alexandru Arșinel. Cum se împarte la fii și soție, de fapt

Cine moștenește averea lui Alexandru Arșinel. Cum se împarte la fii și soție, de fapt
Cine moștenește averea lui Alexandru Arșinel. Cum se împart banii și proprietățile marelui actor familiei.

Cine moștenește averea lui Alexandru Arșinel. Mult îndrăgitul actor s-a stins din viață săptămâna trecută, din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat. Colegul de scenă al regretatei artiste Stela Popescu a lăsat un gol în inimile tuturor românilor, în mod special ai admiratorilor teatrului românesc.

Cine moștenește averea lui Alexandru Arșinel

Cât a trăit, Alexandru Arșinel s-a bucurat de o situație financiară mai mult decât modestă. Marele actor, care s-a stins din viață joia trecută, și-a asigurat venituri consistente din mai multe surse. Nu a dus lipsă de nimic, iar la bătrânețe a încasat pensii la care alți colegi din breaslă doar ar fi visat.

Alexandru Arșinel lasă în urmă o avere ce nu poate fi trecută cu vederea. Cine o va primi, însă, și cum va fi împărțită aceasta la urmașii regretatului actor? Potrivit speculațiilor făcute în spațiul public, se pare că artistul nu își realizase un testament în care să precizeze cum să fie direcționați banii săi. Nici despre proprietățile lui nu a lăsat scris nimic.

Potrivit ultimei declarații de avere a lui Alexandru Arșinel, artistul a deținut două terenuri, unul la Sinaia și altul la Crevedia, și a avut o cotă parte la alte două terenuri situate în Dolhasca. Documentul cu pricina arată că actorul a mai avut și o vilă de lux în stațiunea 2 Mai, cu o capacitate maximă de opt persoane.

Cum se vor împărți banii membrilor familiei

La capitolul imobile, Alexandru Arșinel a deținut un apartament în București. Actorul a avut și alte trei case de vacanță. În ceea ce privește autovehiculele trecute pe numele său, artistul a avut o mașină marca Toyota. Toate acestea se vor împărți familiei, adică fostei soții a lui Alexandru Arșinel și celor doi băieți pe care i-a avut cu aceasta, potrivit cancan.ro.

Alexandru Arșinel a făcut, în timpul vieții sale, 12 depozite bancare. Nouă dintre acestea sunt în lei, două în euro și unul în dolari. Și banii, la fel ca proprietățile, urmează să fie moșteniți de familia regretatului actor după cum urmează: soția, Marilena, va primi 25%, iar restul de 75% se va împărți egal între băieți, Bogdan și Cristian.

Așa cum am menționat deja, Alexandru Arșinel și-a trăit bătrânețea fără griji din punct de vedere financiar. Actorul a încasat, pe durata pensionării sale, nu mai puțin de trei pensii. Este vorba despre o pensie de revoluționar, în valoare de 33.720 de lei și alte două mai consistente.

Citește și: Cu se ocupă băieţii lui Alexandru Arșinel. Fiii actorului nu au dorit să stea în luminile reflectoarelor

Pensia normală primită de actor pentru activitatea profesională desfășurată din punct de vedere profesional era de 73.512 lei. Alexandru Arșinel a mai încasat și o pensie pentru handicap de grad 2, în valoare de 10.800 de lei.

Urmăriți Playtech.ro și pe