Cu se ocupă băieţii lui Alexandru Arșinel. Fiii actorului nu au dorit să stea în luminile reflectoarelor

Cu se ocupă băieţii lui Alexandru Arșinel. Fiii actorului nu au dorit să stea în luminile reflectoarelor
Cu se ocupă băieţii lui Alexandru Arșinel

Actorul Alexandru Arșinel a murit azi, la vârsta de 83 de ani, la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti, acolo unde se afla internat de două săptămâni. Marele actor român a fost grav bolnav în ultima perioadă. Actorul are doi băieți, pe nume Bogdan și Cristian. Aceștia nu au dorit să stea în lumina reflectoarelor, precum părintele lor.

Cu se ocupă băieţii lui Alexandru Arșinel

Marele actor Alexandru Arșinel s-a stins din viață, după ce în ultimii ani s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Marele actor fusese internat de urgență la Spitalul Universitar. Alexandru Arșinel a jucat decenii pe scena teatrelor, fiind unul dintre cei mai iubiți și apreciați actori. Deși pe Alexandru Arșinel îl știe o țară întreagă, puțini îi cunosc pe copiii actorului, Bogdan și Cristian, de care acesta a fost tare mândru.

Alexandru Arșinel a fost căsătorit de peste cinci decenii cu Marilena, femeia care i-a dăruit doi băieți. Primul fiu, Bogdan, s-a născut în anul 1970, iar la trei ani distanță, familia se mărea odată cu nașterea celui de-al doilea fiu, Cristian.

Cei doi fii nu au moștenit însă talentul tatălui lor, activând în alte meserii. Astfel, băiatul cel mare al lui Alexandru Arșinel este ingiener constructor de meserie, iar cel mic a urmat facultatea de Drept, după care s-a înscris la Academia de Studii Economice din București.

Cei doi fii au spirit antreprenorial: cel mare face bani din chirii, iar mezinul s-a îndreptat către agricultură, domeniu din care deja face bani. Astfel, Cristian are un teren lângă București, unde se ocupă să cultive tot felul de legume, iar afacerea îi merge cum nu se poate mai bine.

Deși copiii lui Alexandru Arșinel nu i-au călcat pe urme tatălui lor, ei au reușit să-l facă mereu mândru de ei. De altfel, actorul a vorbit mereu la superlativ de fiii săi, care l-au făcut și bunic.

Alexandru Arșinel s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate

Alexandru Arșinel s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultima vreme. La data de 20 septembrie, el fusese dus la spital de fiul său din cauza unor escare, iritaţii ale pielii ce apar în cazul persoanelor care stau foarte mult timp la pat. De asemenea, actorul fusese recent internat și într-un centru specializat de îngrjiri paliative, după ce starea sa de sănătate s-a deteriorat rapid.

În anul 2017, Alexandru Arșinel a fost internat pentru probleme cardiace, atunci când i-a fost montat un stent pe o arteră a inimii. De asemenea, acesta era diagnosticat cu diabet zaharat şi hipertensiune arterială. În anul 2013, Alexandru Arşinel a trecut printr-un transplant renal.