Cine este Ștefania Ștefan, Războinica de la Survivor România 2022. Cu ce se ocupă

Cine este Ștefania Ștefan, Războinica de la Survivor România 2022. Cu ce se ocupă
Cine este Stefania Stefan de la Survivor Romania 2022

Duminică, 16 ianuarie, începe noul sezon Survivor România la PRO TV. Cel mai dur, solicitant și popular reality-show din lume își deschide porțile din Republica Dominicană pentru cei mai curajoși concurenți. 12 Faimoși și 12 Războinici intră în luptă pentru a deveni supraviețuitorul suprem. Cine este Ștefania Ștefan, una dintre membrii echipei albastre.

Totul despre Războinica Ștefan Ștefan de la Survivor România

Au mai rămas doar câteva zile până când sezonul al treilea Survivor România va avea marea premieră la PRO TV. Faimoșii și Războinicii sunt pregătiți să se dueleze pe teren, în cele mai dificile probe fizice și psihice, pe plaja și jungla din Republica Dominicană.

Ștefania Ștefan este una dintre membrele echipei Războinicilor. Frumoasa șatenă are 25 de ani, provine din Lupeni, județul Hunedoara și este pasionată de sporturile de iarnă și jocurile online.

Concurenta de la Survivor România este absolventă a Facultății de Matematică și Informatică din cadrul Universității de Vest din Timișoara și este implicată într-o relație fericită de mai mulți ani.

Creața din echipa Războinicilor a acceptat provocarea de a participa la Survivor România pentru a-și testa limitele și a demonstra că este o femeie puternică, ce posedă toate atuurile necesare pentru a putea câștiga marele premiu de 100.000 de euro pus la bătaie de către cei de la PRO TV.

Din echipa Războinicilor, telespectatorii au putut observa trei nume cunoscute, concurenții fiind foști participanți ale unor emisiuni de la Antena 1. Este vorba despre GP Blaze de la Mireasa, Elena Matei de la Chefi la Cuțite și Alexandra Mucea (Duli) de la Burlacul.

Elena Matei, Liviu Mihalca, Relu Pănescu, Ionuț Popa, Alex Delea, Ana Dobrovie, Blaze, Angela Forero, Alexandru Nedelcu, Ștefania Ștefan, Alexandra Duli și Ramona Crăciunescu sunt cei 12 concurenți care vor face parte din echipa Războinicilor la Survivor România 2022.

Andreea Tonciu, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, CRBL, Otilia Bilionera, TJ Miles, Radu Itu, Elena Chiriac, Robert Niță și Laura Giurcanu sunt cele 12 vedete care vor face parte din echipa Faimoșilor la Survivor România 2022.

Ce obiecte primesc concurenții la Survivor România

Sunt condiții dure la Survivor România. Războinicii și Faimoșii primesc un rucsac gol, la sosirea în Republica Dominicană, în care vor pune un tricou, o pereche de pantaloni și o bluză de trening.

Fiecare concurent are dreptul să-și împacheteze, de acasă, 3 tricouri simple, cu același model, dar cu o condiție: să nu fie în culorile albastru, negru, gri sau oricare altă culoare puternică, neon.

De asemenea, participanții și-au luat la ei 10 seturi de lenjerie intimă identice, 10 perechi de șosete uni, la fel, 3 seturi de bikini și 3 maiouri sau bustiere simple pentru sport, fără ca acestea să aibă inscripționate vreun brand pe ele.

De asemenea, concurenții vor primi o mică trusă pentru igiena dentară și corporală, ce presupune o periuță de dinți, pastă, aparat de ras și pieptene.