Cine este soțul Oanei Roman. Are o nouă meserie. Unii s-ar rușina să facă asta

Cine este soțul Oanei Roman. Are o nouă meserie. Unii s-ar rușina să facă asta
Cine este soțul Oanei Roman. Are o nouă meserie

Deși, la un moment dat, Oana Roman și Marius Elisei au fost aproape de o intens mediatizată despărțire, chiar vedeta transmițând un mesaj în acest sens, fără a pronunța, totuși, cuvântul ”divorț”, în perioada sărbătorilor de iarnă, cei doi au hotărât să-și mai dea o șansă și să întregească familia. Veniturile, însă, în special în această perioadă, nu sunt îndeajuns.

Soțul Oanei Roman nu face nazuri atunci când i se oferă de muncă: ce meserie a încercat

Marius Elisei a avut diferite locuri de muncă de-a lungul timpului, însă taximetria pare să-i placă cel mai mult, căci poate avea și program flexibil, lucru important. Drept pentru care, atunci când vrea să rotunjească veniturile familiei, revine la Uber. Mai mult, zilele trecut, CanCan l-a surprins pe acesta în fața unui centru comercial din Capitală, în timpul programului, dar profitând de o scurtă pauză de țigară. Cum timpul înseamnă bani, s-a întors rapid în mașină și la scurt timp a avut și o comandă.

Cine este soțul Oanei Roman. Are o nouă meserie. Unii s-ar rușina să facă asta
Foto: CanCan

A omis, însă, masca de protecție. După noile reguli, toți șoferii serviciilor de taximetrie sunt obligați să poarte mască, în contextul prevenirii și combaterii noului virus. Cu toate acestea, clientul de pe bancheta din spate, care a purtat mască pe toată perioada călătoriei, nu pare să fi fost deranjat de acest aspect.

A lucrat la florărie, dar nu i-a adus flori soției

Anul trecut, soțul Oanei Roman a lucrat într-o florărie din București, unde era șofer. De asemenea, pentru un ban în plus, Marius a mai apărut și ca manechin, pe la diverse evenimente mondene.

„A lucrat într-un loc câteva luni şi nu a reuşit să ajungă… e chimie sau nu e. Acum lucrează la o firmă care se ocupă cu flori şi care au vreo şase locaţii în Bucureşti. Cea mai frumoasă florărie din Bucureşti. El se ocupă de toate locaţiile astea, să fie marfă, să fie vânzări, să fie bine peste tot. Nu vine cu flori la mine acasă. Lucrează acolo de trei săptămâni şi încă nu mi-a adus nicio floare”, povestea Oana Roman, în urmă cu ceva timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI