Oana Roman a spus tot despre problemele cu Marius Elisei. Ce se întâmplă acum în familia lor

Oana Roman a făcut anunțul. Ce se întâmplă în căsnicia vedetei

Oana Roman și-a deschis sufletul în fața fanilor de pe rețelele de socializare, povestindu-le acestora despre problemele de cuplu pe care le are. De asemenea, vedeta le-a mai spus și cum reușește să treacă peste aceste hopuri.

Oana Roman a vorbit despre problemele cu Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei formează unul dintre cele mai celebre cupluri din showbiz-ul autohton. Cu toate că au relație foarte solidă, la fel ca în fiecare familie, și în a lor mai există mici probleme.

De asemenea, este cunoscut faptul că Oana Roman este activă în mediul virtual. Vedeta postează zilnic pe rețelele de socializare, povestindu-le fanilor ei despre orice noutate are loc în viața sa.

Fiind și foarte devotată admiratorilor ei, Oana Roman dă întotdeauna dovadă de transparență și de asumare. Astfel că vedeta le-a vorbit acestora despre un subiect mai sensibil, și anume, despre momentele mai puțin plăcute în relația de cuplu.

Astfel, Oana Roman a fost întrebată de un fan pe Instagram cum reușește să treacă peste hopurile din cuplu.

„Cum reușești mereu să treci peste hopurile din cuplu?”, a întrebat-o fanul.

Se simte tot mai obosită

Fără însă să stea pe gânduri, Oana Roman i-a răspuns imediat, satisfăcându-i curiozitatea. Iar potrivit spuselor sale, vedeta a învățat de-a lungul relației cu Marius Elisei să lase mai mult de la ea, însă să nu facă compromisuri care nu-și au rostul.

„Am învățat să las mai mult de la mine. Fără a face compromisuri de nefăcut”, a fost și replica Oanei Roman, postată la un InstaStory.

De asemenea, în urmă cu câteva zile, Oana Roman le-a vorbit admiratorilor și despre un alt tip de probleme. Aceasta le-a mărturisit că este foarte afectată de vremea de afară, fapt pentru care a resimțit o senzație de oboseală.

„Nu știu cum sunteți voi, dar pe mine vremea asta mă termină. Am alergat toată ziua, dar mă simt ca și cum m-ar fi călcat un tren. Așa de obosită și de amețită mă simt. Eu sunt, recunosc, foarte meteodependentă și nu îmi place când e așa. Mă simt mega obosită”, a povestit Oana Roman pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI