Cine este soția lui Rareș Bogdan. Cu ce se ocupă și câți bani câștigă

Cine este soția lui Rareș Bogdan. Cu ce se ocupă și câți bani câștigă

Toată lumea îl cunoaște pe Rareș Bogdan. Se știe despre el că este un tânăr politician și un celebru prezentator TV, dar puțini sunt cei care știu cine este și cu se ocupă soția lui. Florina este jurist, a lucrat ca stewardesă și n-a fost dată pe spate de prima dată de când l-a cunoscut pe Rareș Bogdan, la vrema aia patron de magazin de telefoane.

Ea este soția lui Rareș Bogdan. Cu ce se ocupă și câți bani câștigă

Rareș Bogdan a devenit politician în anul 2019, când s-a înscris în PNL și a condus lista liberalilor pentru alegerile europarlamentare. Scorul obținut a plasat partidul său pe locul unu în preferințele electoratului. Până a deveni politician, Rareș Bogdan s-a remarcat ca jurnalist și realizator tv.

Rareș Bogdan este căsătorit cu Florina, juristă și fostă stewardesă. Înainte să fie un jurnalist cunoscut, Rareș Bogdan avea cu totul și cu totul un alt look, chiar de nerecunoscut.

Florina Bogdan
Florina Bogdan

Rareș Bogdan purta mustață în tinerețe

Purta mustață și puțini și-ar da seama că este el doar privindu-i fografia din urmă cu 15 ani. Politicianul a povestit cum a devenit soția sa stewardesă în tinerețe. „Studentă la Drept în anul I fiind, a acceptat, în glumă, provocarea unui coleg să aplice pentru un post de stewardesă. Nu se aștepta să fie chemată la interviu, dar a fost.

S-a prezentat nonșalant în fața comisiei, cu gândul să le spună sincer că n-o interesează postul, pentru că are alte afaceri pe care nu le poate abandona. A zburat pentru mai multe companii, alegând, când era posibil, curse care să îi permită să se țină și de școala. Profesorii de la facultate au fost și ei destul de înțelegători. Astfel, în scurtă vreme, Florina și-a dat licența!”, povestea Rareș Bogdan.

Cum a cucerit-o Rareș Bogdan pe Florina

Florina credea că Rareș Bogdan este cu nasul pe sus când l-a cunoscut pentru prima dată, atunci când acesta conducea un magazin de telefoane în Cluj. „Eu îl știam pe el, avea un magazin de telefoane în centru. Prima dată, sincer, mi s-a părut că este figurant și arogant. El este un bărbat foarte elegant, galant, era un bărbat dorit de femeile din Cluj, mie mi se părea că este cu nasul pe sus, nici prin cap nu mi-ar fi trecut vreodată că eu o să am de-a face cu el. Plus că avea atunci și mustață și nu pot să zic că, mamă, ce m-a dat pe spate.

După doi ani de zile, ne-am întâlnit într-un club, în Cluj, prietena mea mi-a zis hai să-ți fac cunoștință că tipul respectiv vrea să te cunoască. I-am zis că nu trebuie să-mi faci cunoștință că eu îl cunosc. Și mi-a zis că e jurnalist, nu are un magazin de telefoane… și uite așa, ne-am cunoscut. La o săptămână după ce ne-am cunoscut, am ieșit la un restaurant și venise o bătrânică cu un coș plin de ghiocei. Mi-a cumparat tot coșul respectiv cu ghiocei„, a mărturisit Florina.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI