PSD dă de pământ cu Rareș Bogdan! Reacția socialilor după petrecerea ilegală dată de parlamentarul PNL

PSD dă de pământ cu Rareș Bogdan! Reacția socialilor după petrecerea ilegală dată de parlamentarul PNL

Scandalul în care opoziția PSD dă de pământ cu Rareș Bogdan a început după ce în presă a apărut informația conform căreia europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a aniversat ziua fiicei cu 100 de invitați, deși sunt împotriva legii, maximul de invitați legal fiind de 20.

PSD dă de pământ cu Rareș Bogdan în urma informațiilor făcute publice

Acuzațiile aduse europarlamentarului Rareș Bogdan, vine pe fondul restricțiilor impuse românilor și nu numai, astfel că PSD declară că ”există două Românii, una a celor care respectă legea şi una ai căror copii își pot serba ziua de naștere cu 100 de invitați, cu încălcarea flagrantă a tuturor măsurilor de protecție pentru combaterea pandemiei„. Aluzia reeprezentaților PSD are ca țintă directă pe liberalul Rareş Bogdan, dar și pe fondul declarațiilor premierului Orban care anunța măsura de a nu dubla alocațiile copiilor în perioada următoare.

Reacția socialilor după petrecerea ilegală dată de parlamentarul PNL

Reacția PSD a fost una dură, publică, pe pagina de facebook a partidului, printr-un text populist și un filmuleț de propagandă contra PNL și a măsurilor luate până acum de guvernul liberal condus de Ludovic Orban.

„Pentru PNL există două Românii!

– Una a celor mulți, obligați să respecte legea, dar pentru care statul nu găsește niciodată resursele necesare. Alta a lor, a șmecherilor PNL de la putere, care își poate permite orice, oricând, care se află deasupra tuturor legilor și pentru care statul are resursele necesare contractelor grase, alocate direct.

Pentru PNL există două Românii!

Pentru PNL există două Românii! ⚠️Una a celor mulți, obligați să respecte legea, dar pentru care statul nu găsește niciodată resursele necesare. Alta a lor, a șmecherilor PNL de la putere, care își poate permite orice, oricând, care se află deasupra tuturor legilor și pentru care statul are resursele necesare contractelor grase, alocate direct. ⚠️Una ai căror copii își pot serba ziua de naștere cu 100 de invitați, cu încălcarea flagrantă a tuturor măsurilor de protecție pentru combaterea pandemiei. Alta a celor mulți, cu școli închise, lăsați fără educație și fără alocații dublate! Pentru ei statul condus de PNL nu are bani! Oare câți dintre copiii României nu și-au serbat ziua anul acesta? Fie că au respectat regulile de distanțare socială, fie că – pur și simplu – nu au avut banii necesari pentru acest lucru?

Publicată de Partidul Social Democrat pe Marţi, 23 iunie 2020

– Una ai căror copii își pot serba ziua de naștere cu 100 de invitați, cu încălcarea flagrantă a tuturor măsurilor de protecție pentru combaterea pandemiei. Alta a celor mulți, cu școli închise, lăsați fără educație și fără alocații dublate! Pentru ei statul condus de PNL nu are bani!

Oare câți dintre copiii României nu și-au serbat ziua anul acesta? Fie că au respectat regulile de distanțare socială, fie că – pur și simplu – nu au avut banii necesari pentru acest lucru?”, este mesajul transmis marţi de PSD pe pagina de Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI