Rareș Bogdan este „idiotul săptămânii”. Parlamentarul român, în fruntea unui site britanic

Rareș Bogdan a fost numit ”idiotul săptămânii” de o publicație britanică

Rareș Bogdan a primit o titulatură rușinoasă din partea unei publicații din mare Britanie! Europarlamentarul a fost numit ”idiotul săptămânii”, după ce a organizat o petrecere cu 100 de invitații, în plină pandemie de coronavirus. Rareș Bogdan a avut și o primă reacție.

Rareș Bogdan a fost numit ”idiotul săptămânii” de o publicație britanică

„Rareş Bogdan, europarlamentar din România, a câştigat cu brio cel mai recent titlu „Idiotul săptămânii”. Întrucât Covid-19 face ravagii în România, domnul Bogdan a organizat lunea trecută o petrecere într-un restaurant din Cluj-Napoca, un oraş din nord-vestul României, pentru a sărbători ziua de naştere a fiicei sale.

Deşi petrecerile mari în interior sunt interzise oficial, iar autorităţile cer insistent oamenilor să evite aglomeraţia, deoarece numărul cazurilor Covid-19 creşte din nou în România, Bogdan a reunit peste 100 de persoane, pentru a se distra. Majoritatea au dansat şi s-au amestecat în interiorul restaurantului. Libertatea, un ziar românesc, a filmat cheful cu o dronă. Domnul Bogdan a spus unui post de televiziune local că nu are remuşcări pentru ceea ce a făcut”, scrie publicaţia britanică MediaPowerMonitor.

Rareș Bogdan a fost numit ”idiotul săptămânii” de o publicație britanică
Rareș Bogdan a fost numit ”idiotul săptămânii” de o publicație britanică

”S-au chinuit cu drone si teleobiective pe dealurile pline de noroi ”

Rareș Bogdan se apără și spune că evenimentul a respectat toate normele în vigoare luate de Guvernul României pentru combaterea pandemiei de coronavirus, iar numărul de invitați de la petrecere, spune el, a fost mult umflat de presă.

„La Mulţi Ani cu sănătate fetiţei mele! A fost un eveniment privat la Cluj, care a respectat toate normele impuse de reglementările în vigoare. Fără politicieni, fără vedete, fără persoane publice, fără şefi de instituţii. Familia şi prieteni apropiaţi. Atât. Cifra de 100 este o aberaţie. Îmi pare rău ca nu m-au sunat sa vina şi sa bea o cafea şi sa mănânce o prăjitura jurnaliştii care s-au chinuit cu drone si teleobiective pe dealurile pline de noroi şi apa din jur”, a susţinut, pentru „Adevărul“, Rareş Bogdan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI