17 sept. 2023 | 09:27

Cine este şi cu ce se ocupă fratele lui Dorian Popa în Germania. Meseria e neaşteptată: „Sunt mândru” VIDEO

Monden
Cine este şi cu ce se ocupă fratele lui Dorian Popa în Germania. Meseria e neaşteptată:
Dorian Popa, declaratii despre fratele sau mai mare

Toată lumea îl cunoaște pe Dorian Popa, însă foarte puțini dintre români știu că artistul mai are un frate, care este plecat în străinătate. Așadar, astăzi vă vom spune cine este şi cu ce se ocupă fratele lui Dorian Popa în Germania. Meseria e neaşteptată: „Sunt mândru”.

De ce a întrerupt orice legătură Dorian Popa cu tatăl lui. ”Am zis mă p….ș pe ea de…”

Dorian Popa a fost invitat în podcastul Ilincăi Vandici unde a vorbit despre fratele lui, Ciprian, care este plecat în Germania, dar și despre ce muncește acolo.

De asemenea, Dorian Popa a vorbit și despre succes și cum poate fi atins acesta, el beneficiind din plin.

Dorian Popa, fratele sau, Ciprian, si mama lor

Dorian Popa, fratele sau, Ciprian, si mama lor

”Succesul înseamnă ieșirea din zona de confort, până nu ieși din zona de confort nu cred că poți să cunoști adevăratul succes. Cât despre ridicările de care vorbeai, nu am simțit niciodată până acum căderile alea ale unui business man adevărat.

Citește și: Cum făcea Dorian Popa bani în copilărie 

Dar și în viața mea, ca în alte vieți, au existat momente de cumpănă. Un prim moment de cumpănă pe care mi l-am amintit când discutai a fost momentul în care serialul prin care m-am lansat, s-a oprit subit, nu neapărat din vina noastră. Ci din circumstanțe indirecte, lucru care pe noi, fiind copii atunci ne-a dezorientat. Dar când ții cu dinții să reușești în viață, nimic nu e imposibil”, a spus Dorian Popa.

Ce contează pentru Dorian Popa

Actorul a mai povestit că nu se lasă atras de viciile societății încare trăim, el concentrându-se astfel doar pe afaceri. De asemenea, a spus de ce oameni nu se apropie niciodată.

”La mine totul se rezumă la afaceri, viciile societății nu fac decât să îți distragă atenția. Mai ales că media are parte de foarte multe vicii, am auzit lucruri care m-au zguduit. Am zis să nu fiu eu un altul care se înscrie în același tipar.

Cred că Dumnezeu a ales niște lucruri pentru mine. Sunt oameni care își cresc copiii exemplar și copiii o iau razna. Este important să te apropii de oamenii de la care poți învăța”, a mai spus Dorian Popa.

Copilăria lui Dorian Popa, ”cu cureaua și papucul”

Printre altele, artistul i-a povestit Ilincăi Vandici cum a fost copilăria lui, neratând momentul de a-i mulțumi mamei lui pentru creșterea pe care i-a dat-o.

”Cu cureaua și papucul, definiția printr-un simplu titlu. Pentru asta îi mulțumesc enorm mamei, mereu când îmi aduc aminte mă emoționez. Dacă nu ar fi ținut atât de mult la educația mea și a fratelui meu nu am fi ajuns atât de departe.

Fratele meu e doctor în Germania și sunt foarte mândru să zic asta despre el, sunt rezultatele mamei noastre, am vrut să spun familiei, dar dacă aș fi obiectiv, aș spune mamei noastre. E greu ca mamă, ca profesoară, la ce salarii mizerabile au..e greu să crești doi copii”, a mai spus Dorian Popa.

Cum a renunțat Dorian Popa la tatăl său

Cu această ocazie, s-a aflat și adevăratul motiv pentru care Dorian Popa a renunțat la tatăl său.

”Vrei să îți spun o poveste? Cred că nu am mai spus-o pe nicăieri. Deși scindarea s-a întâmplat la 15 și 16 ani. Când am ajuns la facultate era totuși tătăl nostru, cumva legasem iar legăturile cu el. Îmi dăduse și mie o mașină de la firmă.

Din varii motive, probabil că s-a ciufulit iar cu mama, am primit un telefon în care îmi zicea să aleg, iarăși nu înțelegeam, mai ales că plecasem la București. Ce vrei să aleg, să nu mai răspund la telefon, ce vrei să nu mai vorbesc cu mama? Eu încercam de fapt să fiu momit cu acea mașină și două boxe și o stație.

Dacă nu îmi aduci mașina și stația am să dau mașina furată. Mașina fiind în leasing pe firmă. Și în momentul ăla am zis, ă..pe mașina ta, și pe stația ta. Am dus stația și mașina, dar am păstrat boxele.

Atunci am întrerupt orice legătură, aveam 20 de ani, fratele meu 22. El săracul era încă acasă, el a învățat de i-au sărit capacele. Atunci am zis, nu, nu se mai poate continua. Am pus punct și abia după 4 ani de succes masiv am primit un mesaj la care am decis să nu răspund, în urma consultării cu avocatul meu. Dar mesajul era atât de gol de sentimente și sec și se citea clar doar nevoia de reluare a legăturii pentru a-și confirma el că are un băiat care a reușit. Pentru că, probabil, oamenii îl felicitau”, a povestit Dorian Popa.

Citește și: Este incredibil. Ce mașină și-a cumpărat Dorian popa

Tatăl a încercat după mulți ani să refacă relația

Artistul și-a și închipuit ce s-a întâmplat de l-a contactat tatăl lui în acea perioadă.

”Fix înainte să intru în Pariu cu Viața (n. red. l-a contactat tatăl lui), primii ani au fost un boom uriaș. Toată lumea știa despre ce e vorba, chiar dacă nu se uitau. Cred că atunci îl oprea lumea să îi zică ”Băi, ăla nu e băiatul tău?”. Mi-a zis: Ce faci? Felicitări pentru…. El nici nu se semna cu numele nostru, el se semna cu numele tatălui lui real pentru că el a fost adoptat.

Tatăl lui real i-a părăsit pe bunica mea și pe el, el a fost adoptat de bunicul meu pe nume Popa. El nu își mai asuma numele de Popa. În viață se întâmplă multe lucruri surprinzătoare.

La un moment dat, după ce s-a stins bunica mea, care ținea mult la unitatea din familia noastră, el a luat-o și mai razna. Așa că tatăl nostru ne-a dat un mail în care ne-a spus că și-a cumpărat un costum și că așteaptă să se stingă și bunica, ca să împărțim tot”, a mai spus Dorian Popa.

Parteneri
De ce sunt evreii atât de bogați și inteligenți. Gestul pe care-l fac femeile din Israel în timpul sarcinii
Redactia.ro
Provocarea pe care doar geniile o pot rezolva. Mută două bețe de chibrit pentru a forma 7 pătrate
Click.ro
Cine este polițistul local care nu l-a lăsat pe Nicușor Dan să intre pe șantierul de la Piața Unirii
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
David și Victoria Beckham și-au luat conac plutitor din Miami
EVZ.ro
Alertă medicală în România! Virusul care poate să te ucidă în 48 de ore a ajuns în spitale. A fost confirmat primul caz
Spynews
Anca Țurcașiu a leșinat și s-a prăbușit la pământ. S-a dat alerta la TV
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
S-A AFLAT cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al ROMÂNIEI! CUTREMUR în POLITICĂ
Mediaflux
Elon Musk a pierdut 15 miliarde de dolari cu ultima afacere controversată! De ce a ajuns în această situație
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cum arată Diandra Doris Moga după ce și-a topit acidul din buze. Cât de schimbată e ispita de la Insula Iubirii acum
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro