27 sept. 2023 | 13:24

Cine este și cu ce se ocupă Cristi Pitulice, soțul Ioanei Ginghină. Are un CV impresionant

Monden
Cine este și cu ce se ocupă Cristi Pitulice, soțul Ioanei Ginghină. Are un CV impresionant
Bărbatul nu este cunoscut in lumea mondena

Ioana Ginghină s-a recăsătorit recent, după un divorț dificil. Acum, vedeta iubește din nou și și-a refăcut viața alături de bărbatul viselor sale. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu cine este și cu ce se ocupă Cristi Pitulice, soțul Ioanei Ginghină.

Ioana Ginghină s-a căsătorit

Cunoscuta actriță și-a găsit dragostea după ce a divorțat. Ioana Ginghină are o relație de aproximativ trei ani de zile cu Cristi Pitulice, bărbatul care i-a devenit recent soț. 

Cei doi au făcut petrecerea chiar în curtea casei actriței, cu numai câțiva invitați. 

Pitulice este al treilea soț al Ioanei Ginghină, iar el este străin de lumea mondenă. 

Citește și: Ioana Ginghină face nuntă cu 50 de invitați. Obiectul neobişnuit pe care îl va purta în ziua cea mare: “Va avea loc în curte” EXCLUSIV VIDEO

Ioana Ginghină este la a treia căsătorie. Ea a fost căsătorită în tinerețe cu un bărbat pe nume Daniel Tudorică. Relația s-a încheiat pentru că bărbatul își dorea copii, însă actrița era prea tânără și deloc pregătită pentru acest pas.

Apoi, ea a avut o relație cu Cove, însă nu au ajuns să se căsătorească. În schimb, în 2006, Ginghină s-a căsătorit cu Alexandru Papadopol, alături de care are o fiică pe nume Ruxandra.

Cei doi au divorțat în 2019, iar la scurt timp, Ioana l-a întâlnit pe Cristi Pitulice, cel care i-a devenit soț pe 23 septembrie 2023. 

Ambii au ales să fie discreți cu evenimentul, așa că l-au ținut în curtea casei actriței, cu doar câțiva invitați.

”Vom face doar cununia civilă, la mine în curtea casei. Va fi ceva intim, doar 40 de persoane, fără sarmale! Petrecerea va fi la mine în curte, pe relaxare, DJ-ială, tort cu shoturi. Am fost la o prezentare și am văzut tort cu shoturi și mi-a plăcut.

Avem bufet suedez și diverse chestii drăguțe, cum ar fi bar de cocktail de la Shoteria, bar de limonade, înghețată, cooking show.

Se va găti aici totul. Vor fi decorațiuni multe în curte și aranjamente florale. Le-am văzut la Jojo la nuntă și mi-au plăcut foarte tare. Rochia este simplă, comodă și frumoasă. Nașii sunt o prietenă de-a mea din facultate și soțul ei.”, a dezvăluit Ioana Ginghină.

Citește și: Ioana Ginghină, orice pentru frumusețe! Apariție total neașteptată, printre mașini, pe un mare bulevard din Capitală FOTO EXCLUSIV

Evenimentul a fost unul intim, însă foarte reușit și pe placul ambilor soți.

Cine este și cu ce se ocupă Cristi Pitulice, soțul Ioanei Ginghină

Multă lume a fost curioasă să afle cine este și cu ce se ocupe Cristi Pitulice.Bărbatul are rădăcini în Alexandria, dar își desfășoară activitatea în București. Cristi Pitulice se remarcă printr-o experiență solidă de peste 13 ani în industria turismului și are la activ absolvirea a două facultăți în acest domeniu.

Iubitul Ioanei Ginghină este un influencer recunoscut în lumea turismului, oferind cu generozitate sfaturi și consultanță în acest domeniu. Cu ani în urmă, el a început să publice articole despre turism în revistele de specialitate din România, ceea ce l-a consolidat ca o voce importantă în acest sector.

Citește și: De ce nu a participat Ioana Ginghină la Asia Express sau Ferma. Vedeta a spus clar

Interesant de menționat este faptul că Cristi Pitulice a trecut printr-o experiență amoroasă traumatică înainte de a intra în viața Ioanei Ginghină. 

El s-a aflat într-o situație în care trebuia să-și unească destinul cu o femeie pe care o ceruse în căsătorie, dar, în cele din urmă, au decis să se despartă înainte să ajungă la altar.

Atât Ioana Ginghină, cât și noul său partener au traversat momente dificile din cauza relațiilor anterioare, însă acum formează un cuplu care promite să facă tot posibilul pentru ca lucrurile să evolueze în mod armonios între ei.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Interdicție pentru cei care stau la BLOC. Legea care i-a revoltat pe proprietari și chiriași: E anormal
Capital.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro