De ce nu a participat Ioana Ginghină la Asia Express sau Ferma. Vedeta a spus clar

Pentru cei care o cunosc pe actrița Ioana Ginghină, știu că a încercat să stea în afara atenției presei. Dar, în urmă cu trei ani, nu reușea să ascundă divorțul de Alexandru Papadopol și relativul scandal din jurul acestuia. A fost vizibilă pe micul ecran, în multe producții tv. Cu toate astea, actrița a refuzat categoric orice apariție în cadrul unor show-uri, precum „Asia Express” sau „Ferma”. Într-un interviu exclusiv pentru Ego.ro, Ioana Ginghină a și spus clar de ce.

Ioana Ginghină, viața de actriță și cea de mamă

De-a lungul anilor, mai ales datorită aparițiilor în producțiile TV de la Acasă TV, Ioana Ginghină a devenit extrem de cunoscută, la fel și partenerul ei de atunci, Alexandru Papadopol. În anii de căsnicie, alături de Papi, actrița a avut parte și de o mare bucurie, cea de a deveni mămică.

A avut multe ore împărțite între platourile de filmare și scenele de teatru. În acest sens, actrița recunoaște că a stat mai tot timpul plecată. Poate și din acest motiv, după cum recunoaște chiar ea, exclusiv pentru Ego.ro, a refuzat orice apariție în show-uri, precum „Asia Express” sau „Ferma”:

„Teoretic, îmi e foarte greu să plec. Am tot avut invitații la Fermă, la Asia, la toate acestea. Nu am plecat niciodată din cauza Ruxandei, chiar dacă este mare. Multă lume poate să zică că este mare, dar nu. Mi-a plăcut, ca mamă, să stau cu copilul meu.

Seara, când vine acasă, măcar jumătate de oră să stăm de vorbă. Mie îmi place job-ul acesta de mamă. Nu vreau să se înțeleagă că judec pe cineva care s-a dus, nici nu știu cine, care, cine ce copii are. Dar eu, personal, nu am putut să fac pasul acesta.

Nici nu pot să zic că îmi doream așa mult să fiu la Fermă. Probabil că dacă ar fi un rol pe care mi l-aș dori foarte mult, acum, că Ruxi este mare, cred că mi-aș face curaj să plec. Dar până la proba contrarie, că eu zic așa, dar atunci…”, s-a destăinuit Ioana Ginghină, pentru Ego.ro.

„Mi-aș dori foarte mult să joc într-un musical”

În ceea ce privesc planurile de viitor, profesional vorbind, Ioana Ginghină are planuri mari. Deși joacă pe scena teatrului „Ion Creangă”, vedeta și-ar dori să fie protagonista unui spectacol de musical. În același dialog cu Ego.ro, Ioana Ginghină a recunoscut acest lucru, dar și faptul că ar avea deja un astfel de proiect:

„Tot zic asta de ceva timp, poate mă aude cineva, mi-aș dori foarte mult să joc într-un musical. Eu cânt, sunt și la Teatrul Ion Creangă, la copii, unde cânt și dansez. Am mai cântat live.

A fost musical-ul Mamma Mia, mi-ar plăcea să joc în ceva de genul. Am fost atunci la casting și mi-au zis că par prea tânără pentru unul dintre rolurile pentru doamne.

Trebuia să ai 45-50 ca personaj. Eu nu aveam pe atunci încă 45 de ani. Dar, uite că acum era bine. Eu sper.”, mai spune actrița.

Dacă i se va îndeplini sau nu visul de a juca într-un musical, rămâne de văzut. Cât despre planul personal, actrița spunea recent că „Îmi doresc un copil! Mi-l doresc pe al doilea. Ideal este să își dorească și tatăl. Din cauza asta, probabil, nici nu a venit în căsnicia anterioară al doilea copil.” Poate, cine știe, Moș Crăciun îi va îndeplini dorința.

Urmăriți Playtech.ro și pe