Cine este șeful de campanie al lui Klaus Iohannis, Toată echipa a fost schimbată recent

Cine este șeful de campanie al lui Klaus Iohannis, Toată echipa a fost schimbată recent
Iohannis are un nou șef de campanie. Foto: presidency.ro

Actualul Președinte în funcție are un nou șef de campanie pentru acest ultim tur al alegerilor prezidențiale. Liberalii au anuțat, printr-un comunicat de presă cine va fi persoana care se va ocupa de campania lui Klaus Iohannis.

Ludovic Orban, șeful de campanie al lui Klaus Iohannis a fost înlocuit în urmă cu puțin timp din funcție. Pe lângă această mutare, amintim și de retragerea Ralucăi Turcan din campanie după ce afost aleasă vicepremier în Noul executiv al lui Ludovic Orban.

Cine este noul șef al campaniei electorale a lui Klaus Iohannis

„Noul șef de campanie al PNL pentru alegerile prezidențiale este vicepreședintele PNL, Dan Motreanu, care a asumat această responsabilitate, beneficiind de o amplă experiență în conducerea campaniilor electorale”, se arată în comunicatul trimis de PNL.

Dan Motreanu este europarlamentar PNL, ales pe lista formațiunii politice la scrutinul din 26 mai. Este membru PNL din 1990. În cadrul partidului, a mai ocupat funcţiile de: vicepreşedinte PNL Alba Iulia (1997), vicepreşedinte PNL Alba (1998-2002), membru în biroul naţional al TNL (n.red. Tineretul Național Liberal), între 1998-2002; preşedinte al Tineretului Naţional Liberal (2002-2005); secretar general al PNL (2005-2009). În 2010, a devenit vicepreşedintele PNL Călăraşi.

Dan Motreanu este actualul șef de campanie al Președintelui Klaus Iohannis. Foto: Facebook/Dan Ștefan Motreanu
Dan Motreanu este actualul șef de campanie al Președintelui Klaus Iohannis. Foto: Facebook/Dan Ștefan Motreanu

A fost ministrul Agriculturii, pădurilor şi dezvoltării rurale în Guvernul Tăriceanu, în perioada 6 decembrie 2006-4 aprilie 2007 și deputat din 2004 până în 2016.

Am mai rămas foarte puțin timp până duminca, pe 24 noiembrie are loc al doilea tur al alegerilor prezidențiale. Românii vor avea de ales pe buletinul de vot între cei doi candidați rămași în cursa pentru Cotroceni: Klaus Iohannis, actualul președinte în funcție, candidat PNL și Viorica Dăncilă, candidat din partea PSD.

La alegerile prezidențiale din acest tur nu a existat nicio confruntare directă între cei doi candidați, în care aceștia să fie puși față în față unul cu celălalt. Însă, atât Klaus Iohannis, cât și Viorica Dăncilă au avut dezbateri separat, în care au răspuns la întrebările lansate de mass-media.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI