30 dec. 2021 | 13:49

Cine este Rareș Năstase, reporterul de la „România, te iubesc!“ de la PRO TV

Emisiuni TV
Cine este Rareș Năstase, reporterul de la „România, te iubesc!“ de la PRO TV

Rareș Năstase, reporter de investigație la „România, te iubesc!“ de la Pro TV, a oferit de curând un altfel de interviu, dezvăluind informații pe care mulți nu le cunosc despre el. Bărbatul în vârstă de 42 de ani are doi copii, o fată și un băiat, și o soție pe care o consideră super-om. S-a născut în Mehedinți, iar copilăria i-a fost marcată de pasiunea pentru desen. Mai multe detalii despre îndrăgitul reporter, în continuare.

Cine este Rareș Năstase, reporterul de la „România, te iubesc!“

Cunoscutul reporter Rareș Năstase (42 de ani) de la „România, te iubesc!“, emisiune difuzată de Pro TV, s-a făcut remarcat datorită pasiunii pe care o are pentru meseria sa, despre care spune că „este cea mai frumoasă“. Ce nu știu însă mulți este că debutul lui Rareș Năstase în televiziune a început de la o farsă, mama acestuia fiind medic, iar tatăl farmacist.

„A fost o conjunctură amuzantă, totul a pornit de la o farsă, am ajuns să particip la un casting, la Timișoara, și am fost selectat, deși eram sceptic. Am dorit să păcălesc iubita de la acea vreme a unui prieten bun (ea își dorea mult o carieră în televiziune) și, pentru ca farsa să reușească, am mers și eu, alături de ea, la interviul de angajare. Ea a fost respinsă, eu am primit o ofertă.

Inițial, pentru știri la radio, deși, repet, nici prin cap nu îmi trecea, la acel moment. O joacă în studenție, practic. Cum era vorba aceea, nu e pentru cine se potrivește…“, a dezvăluit Rareș Năstase.

Cu toate acestea, bărbatul a avut parte de un succes incontestabil încă din prima zi. De curând, reporterul de investigație a oferit un interviu bogat în informații noi pentru click.ro, unde a povestit cum a fost anul 2021 pentru el.

„A fost un an bun, mai puțin ciudat decât 2020. Restricțiile și măsurile impuse de pandemie nu ne-au mai împiedicat să filmăm, adică să facem, practic, muncă de teren. Am reușit să filmez de două ori și în afara țării, pentru o campanie difuzată la Știrile Pro TV despre traseele migranților din Europa, când am ajuns până în Franța, la granița cu UK. Și apoi, în noiembrie, am filmat o săptămână prin Germania, cu români stabiliți acolo, reportaje care au fost difuzate pe 1 Decembrie, la Pro TV“, a declarat reporterul.

Citește și: Mega-vedeta PRO TV care merge cu STB. A fost surprinsă în stație, înainte de Crăciun FOTO

Detalii pe care nu le știai despre vedeta de la Pro TV

Întrebat de reporteri dacă a reușit ce și-a propus în viață, Rareș Năstase a declarat că este mulțumit cu ceea ce are, atât pe plan personal, cât și profesional.

„Sunt mulțumit cu ce am – și pe plan profesional, și personal. Suntem sănătoși și eu, și ai mei, cei dragi. Așa că, în rest, vin ele toate“, a spus vedeta de la Pro TV.

Ulterior, ca răspuns la întrebarea: „Ești în căutare mereu de români care au reușit în viață, în țară sau peste hotare. Dacă ai tăi colegi ar vrea să facă un reportaj despre tine, care ar fi titlul acestuia?“, reporterul de investigație a spus următoarele:

„Interesantă și inedită întrebarea, dar cred că aici trebuie întrebați colegii mei. Mă aștept la ceva care să țină de energie permanentă, rapiditate în execuție, imposibilul posibil, doar lucruri pozitive, sper“.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
S-a dat ORDIN în Ungaria! Ungurii ne dau lecții
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro