Cine este noul antrenor de la FCSB. Gigi Becali crede că a dat lovitura

Cine este noul antrenor de la FCSB. Gigi Becali crede că a dat lovitura
Cine este noul antrenor al FCSB

Echipa FCSB are de acum un nou antrenor în care Gigi Becali și-a pus toate speranțele. Cine este și ce spune cunoscutul afacerist de noua „achiziție”?

FCSB are un nou antrenor!

Noul antrenor al FCSB a fost prezentat oficial! Este vorba despre Toni Petrea, fostul secund al lui Laurentiu Reghemcampf la Al Wasl. Petrea vine în locul lui Bogdan Vintilă, după ce contractul său a fost suspendat pe data de 15 iulie. Altă schimbare pentru roși-albaștri vine și din partea preparatorului fizic – Thomas Neubert, care a mai lucrat la echipa lui Gigi Becali în perioada cuprinsă între 2012-2014 și 2016. Staff-ul este completat de Ovidiu Petre (analist), Horea Codorean (preparator fizic) şi Marius Popa (antrenor cu portarii). Recent, afaceristul a susținut că vor veni multe alte schimbări. De asemenea, a recunoscut unde a greșit până acum și ce lucruri a neglijat.

”O sa luam fundas central. La anul nu mai accept ca nu stiu ce. Am facut o prostie ca am neglijat competitia ca am jucat in cupele europene. Nu mai accept asta. Mai ales ca de la anul ori esti campion, ori esti zero. In fiecare an am avut cate un ghinion, deci multe lucruri din astea la mustata. Acum va fi altceva, ma voi ocupa eu personal. Nu mai vreau, dar trebuie sa ma ocup personal. Trebuie sa merg inainte de fiecare meci pentru ca nu se mai permite la anul sa nu luam campionatul. Echipa e usor debusolata, dar mie imi place ca jucam fotbal”, a mărtusit Becali.

Toni Petrea este noul antrenor al FCSB
Toni Petrea este noul antrenor al FCSB

Comunicatul oficial

„FCSB anunță că Anton Petrea este noul antrenor principal al echipei noastre. Acesta îl înlocuiește pe Bogdan Vintilă, care a activat în această funcție între 23 august 2019 și 15 iulie 2020. Noul tehnician al FCSB va fi ajutat de preparatorul fizic Thomas Neubert, alături de care a mai lucrat, în două rânduri (2012-2014 și în 2016) pentru echipa noastră. De asemenea, din staff-ul acestuia vor face parte, în continuare, Ovidiu Petre (analist), Horea Codorean (preparator fizic) și Marius Popa (antrenor cu portarii). În perioadele în care a activat la clubul nostru, din postura de antrenor secund, Anton Petrea a contribuit la câștigarea a două titluri (2013 și 2014), a Supercupei României (2013) și a Cupei Ligii (2016), precum și la mari performanțe în UEFA Europa League și UEFA Champions League”
Comunicat remis de FCSB

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI