Gigi Becali a anunțat prețul pentru care vinde FCSB: „Asta este suma”

Gigi Becali a anunțat prețul pentru care vinde FCSB: „Asta este suma”
Gigi Becali vrea 200 de milioane de euro pentru echipa lui de consoane

Gigi Becali a fixat prețul pentru care ar fi dispus să negocieze pentru vânzarea FC FCSB. 150-200 de milioane de euro este suma pe care spune că ar putea-o accepta pentru echipa înființată în 2003. Un preț la fel de realist ca și acelea pe care le fixează pentru jucătorii săi. Și care, la fel ca și în acele cazuri, va rămâne doar în imaginația lui Becali. Justiția a decis că FC FCSB nu are nicio legătură cu Steaua, deci echipa ilfoveană rămâne doar o adunătură de viitoare datorii. Steaua cere despăgubiri de aproape 37 de milioane de euro pentru perioada în care FCSB i-a purtat numele ilegal.

Gigi Becali, încă o glumă: 150-200 de milioane pentru FC FCSB, echipa despre care justiția a stabilit că nu are legătură cu Steaua

Discuția despre o eventuală vânzare a pornit după ce Mirel Rădoi a spus că și-ar dori să cumpere o echipă. Totuși, selecționerul nu a menționat că acea echipă ar putea fi FCSB. Totuși, Becali a ținut să explice că Rădoi și Olăroiu nu au suficienți bani pentru a cumpăra echipa lui cu sediul în Ilfov.

„Olăroiu trebuie să mai lucreze vreo 20 de ani prin China, iar Mirel să mai lucreze și el prin Emirate vreo 20 de ani ca să poată să o cumpere ei de la mine. Dar Mirel nu poate, că dacă mai dă 12 milioane pe mașini și încă 7 pe ceasuri, nu mai poate să strângă banii. Ăla, Olăroiu, strânge banii. Să scădem banii pe ceasuri. La ora asta, nu poate nimeni din România să cumpere FCSB. Ca să cumperi FCSB, pe mine m-ai «îndoi» la 150-200 de milioane de euro. Poate aș vinde așa, deși nu cred, că nu vrea familia”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

FC FCSB este pe locul 5 în Liga 1 și riscă să piardă calificarea în viitoarea ediție a cupelor europene. Echipa lui Gigi Becali are o singură victorie în faza play-off din Liga 1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI