Cine este noua iubită a lui Brad Pitt. Este cu 29 de ani mai tânără decât actorul

Cine este noua iubită a lui Brad Pitt. Este cu 29 de ani mai tânără decât actorul
Cine este noua iubită a lui Brad Pitt. Este cu 29 de ani mai tânără decât actorul

Actorul Brad Pitt, 56 de ani, nu mai este singur. Celebrul actor are o relație cu fotomodelul de origine germană Nicole Poturalski, 27 de ani. Aceștia au fost fotografiați de paparazzi urcând la bordul unui avion privat săptămâna aceasta.

Ea este noua iubită a lui Brad Pitt. Are cu 29 de ani mai puțin decât celebrul actor

Nicole Poturalski a ajuns prima pe aeroportul Charles de Gaulle din Paris, venind de la Berlin, Germania. De asemenea, aceasta a fost văzută așteptând avionul actorului din Statele Unite.

De acolo, cele două celebrități au plecat pe aeroportul Paris–Le Bourget, de unde au urcat la bordul unui jet privat care avea să-i transporte în sudul Franței. „Au fost văzuți urcând într-o mașină cu șofer care i-a dus la următorul lor zbor”, a declarat martorul care i-a văzut.

Brad Pitt și Nicole Poturalski
Brad Pitt și Nicole Poturalski

Brad Pitt și iubita au petrecut în sudul Franței

Zborul a durat o oră și aceștia au fost surprinși și la aterizarea în sudul Franței. ”Actorul purta un pulover verde deschis, pantaloni kaki cu teniși albi, ochelari de soare și o șapcă. Poturalski a optat pentru o pereche de ghete până la gleznă, pantaloni nude fluizi, o jachetă de piele neagră și ochelari de soare. Amândoi au fost văzuți purtând măști la bordul aeronavei. 

Au intrat foarte repede în avion”, a adăugat martorul. Deși nu se știu multe despre Nicole, cunoscută drept Nico Mary, modelul a apărut pe coperta ediției de septembrie a revistei Elle Germania.

Brad Pitt se află în plin divorț cu Angelina Jolie

Acum, deși s-au separat în anul 2016, Brad Pitt este în plin divorț cu actrița Angelina Jolie. Angelina Jolie și Brad Pitt s-au cunoscut în anul 2005, pe platourile de filmare ale filmului Mr & Mrs. Smith, s-au îndrăgostit și s-au căsătorit după nouă ani, în 2014.

Fostul cuplu s-a despărțit în anul 2016, după doar doi ani de mariaj, din cauza problemelor actorului cu alcoolul. De asemenea, când s-au cunoscut, Angelina Jolie deja adoptase un fiu, pe Maddox Chivan, acum în vârstă de 18 ani. Băiatul este student al unei universități din Corea de Sud.

Câți copii mai are Brad Pitt și Angelina Jolie

Fostul cuplu mai are trei copii adoptați și trei biologici. În iulie 2005, Jolie și Pitt au adoptat o fiică din Addis Abeba, Ethiopia, pe micuța Zahara Marley (14 ani). În luna mai a anului 2006, Angelina Jolie a dat naștere primului lor copil biologic, o fiică, Shiloh Nouvel (14 ani). Un an mai târziu, în martie 2007, Jolie și Pitt au adoptat un fiu în vârstă de trei ani, Pax (15 ani).

Nu în ultimul rând, în luna mai a anului 2008, celebrul cuplul a confirmat că actrița este însărcinată cu gemeni, iar în luna iulie a aceluiași an, în Nice, Franța, Angelina Jolie i-a adus pe lume pe gemeni, o fiică și un fiu, Vivienne și Knox (11 ani).

Urmăriți Playtech.ro și pe