11 aug. 2020 | 19:54

Angelina Jolie și Brad Pitt, la cuțite din nou! De la ce a pornit scandalul de data aceasta

Monden
Angelina Jolie și Brad Pitt, la cuțite din nou! De la ce a pornit scandalul de data aceasta
Angelina Jolie și Brad Pitt, la cuțite din nou! De la ce a pornit scandalul de data aceasta

Angelina Jolie și Brad Pitt au reînceput scandalul. Culmea este că de curând, un amic al fostului celebru cuplu declara că cei doi s-au săturat de când se tot ceartă în plublic.

Angelina Jolie și Brad Pitt, la cuțite din nou! De la ce a pornit scandalul de data aceasta

Brad Pitt și Angelina Jolie au dezgropat din nou securea războiului și au început să se certe după ce Angelian Jolie ar fi aflat că una dintre avocatele fostului soț este cam apropiată de judecătorul care le judecă divorțul celor două vedete.

Toată lumea se miră de reânceperea scandalului după ce un amic al celor doi spunea, de curând, că „s-au săturat de când se tot războiesc, iar acum au ajuns în sfârşit în punctul în care pot să se ocupe de copiii lor într-un mod sănătos şi liniştit!”. Ei bine, surpriză: se pare că nu s-au săturat de tot de război. Cel puţin unul dintre ei…”. 

Angelina Jolie și copiii ei

Angelina Jolie și copiii ei

Scandalul a fost reînceput de Angelina Jolie

Scandalul ar fi fost reânceput de Angelina Jolie și echipa ei. Avocaţii faimoasei actriţe au cerut demisia lui John W. Ouderkirk, judecătorul care se ocupă de divorţul lor. Potrivit acestora, Ouderkirk n-a fost complet onest în legătură cu relaţia lui cu una dintre avocatele lui Brad Pitt, Anne C. Kiley, iar aici nu este clar dacă acuzaţiile se referă şi la o legătură amoroasă ori doar la o prietenie unită de interese comune.

Conform dosarului depus la Curtea Superioară din Los Angeles, Anne C. Kiley ar fi făcut lobby în favoarea intereselor financiare ale judecătorului John W. Ouderkirk într-un caz extrem de important. De partea cealaltă, Brad Pitt şi echipa lui insistă să fie păstrat judecătorul Ourderkirk.

Ce susțin apropiații Angelinei Jolie

Apropiaţii cercului Angelinei Jolie susțin însă că aceasta e o strategie a actriţei de a mai întârzia procedurile, întrucât ştie că lucrurile nu sunt aşa cum îşi doreşte în privinţa custodiei copiilor, precum şi a pensiei alimentare.

Are tot dreptul să facă această mişcare, dar este cazul clasic al unei persoane care aşteaptă o decizie defavorabilă„, comentează aceeaşi sursă.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Simona Halep e fost exclusă! Decizia luată chiar acum în tenis
Capital.ro
Noi norme privind încălcarea regulilor de circulație în străinătate. Șoferii care încalcă regulile de circulație vor fi depistați mai ușor
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚUL POȘTEI Române
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro