Cum arăta Jennifer Aniston, în ziua nunții cu Brad Pitt. Cum a reacționat când a aflat că o înșală cu Angelina Jolie

Cum arăta Jennifer Aniston, în ziua nunții cu Brad Pitt. Cum a reacționat când a aflat că o înșală cu Angelina Jolie
Cum arăta Jennifer Aniston, în ziua nunții cu Brad Pitt. Cum a reacționat când a aflat că o înșală cu Angelina Jolie

Brad Pitt a avut 2 roluri principale în anul 2004, începând cu Ahile din ”Troy” și continuându-și succesul cu Rusty Ryan din ”Ocean’s Twelve”. Un an mai târiu, viața i s-a ordonat diferit, cunoscând ”dualitatea”, după cum nota presa internațională, căci nimeni nu poate uita scandalul puternic mediatizat din 2005 de la Hollywood, când Aniston și Jolie erau ”în aceeași oală”.

Jennifer Aniston, în ziua nunții cu Brad Pitt

În urmă cu 20 de ani, pe 29 iunie, Jennifer Aniston și Brad Pitt spuneau marele ”da”, devenind soț și soție. Nimeni nu s-ar fi gândit pe atunci că cele două staruri se vor separa după numai cinci ani de mariaj sau că Angelina Jolie i-l va fura lui Jennifer pe cel considerat idolul femeilor. Actrița a descoperit că Pitt o înșela cu Jolie, cei doi fiind colegi de platou în acel timp pentru filmările peliculei ”Mr. and Mrs. Smith”.

Actrița i-a spus unei prietene că atunci când a avut confirmarea că soțul a părăsit-o pentru Jolie „am urlat de furie. Ieşeam destul de des din casă ca să mă ascund undeva şi să urlu”. Pe de cealaltă parte, Jolie a declarat în repetate rânduri că acest lucru nu este adevărat, dar mai spunea că „se simțea îndrăgostită la filmări”.

„Să am o relație intimă cu un bărbat căsătorit, atunci când chiar tatăl meu a înșelat-o pe mama mea, nu este ceva ce aș putea ierta. Nu m-aș fi putut uita la mine în dimineața următoare după ce aș fi făcut asta. Nu aș fi fost atrasă de un bărbat care și-ar înșela soția sa”, explica frumoasa actriță în 2005.

Iubirea a revenit

De altfel, până în 2006, natura relației dintre Pitt și Jolie a fost o necunoscută. S-au logodit în 2012, apoi s-au căsătorit în 2014, iar câțiva ani mai târziu au anunțat divorțul, ceea ce a fost la acea vreme subiectul presei din întreaga lume.

Pentru fericirea multora dintre fani, flacăra iubirii dintre Aniston și Pitt s-a reaprins după ce actorul a anunțat separarea de Jolie în 2018. Cel puțin asta a părut la Oscar și la Gala SAG Awards, când cei doi au părut că flirtează unul cu celălalt.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI